hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Regisztráció a Harvia - Saunabau IX. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság pápai fordulójára!

Reméljük, kellemesen teltek a karácsonyi ünnepek és a szilveszter is sok örömöt hoz majd! A 2021-es évet egy igazi örömhírrel zárjuk, ugyanis végre megnyitottuk a Vendégek részére a regisztrációt a Harvia - Saunabau IX. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság pápai fordulójára!

Lezajlott a IX. Harvia-Saunabau Magyar Országos Szaunamester Bajnokság I. fordulója!

Másfél év után, november 13-án végre rendben újra indítottuk a Magyar Országos Szaunamester Bajnokságot a ráckevei Aqua Land Termál- és Élményfürdőben! Nagy öröm volt látni, hogy ennyi idő kihagyása után minden ott folytatódott, ahol abbahagytuk. A résztvevő Szaunamesterek alaposan felkészültek voltak, színvonalas programokat nyújtottak, a zsűri szakmai értékelése teljesen objektív volt, az pedig mint mindig, most is nagy izgalmat okozott, hogy a Vendégek mekkora mennyiségű vizet ítéltek oda a Szaunamestereknek.

Megnyitottuk a regisztrációt a IX. Harvia-Saunabau Magyar Országos Szaunamester Bajnokságra!

Nagy izgalommal írjuk ezeket a sorokat, hiszen régóta várunk rá, hogy meghirdethessük: újra megrendezzük a Magyar Országos Szaunamester Bajnokságot!

Megrendezésre kerül a IV. Magyar Szauna Klasszik!

Örömmel értesítünk, hogy a Magyar Szauna Klasszik idén IV. alkalommal kerül megrendezésre a Hertelendi Termálfürdő és Szaunaparkban 2021. szeptember 03. és 05 között.

Végre Szaunamesterek is teszt alá vetették a Saunum szaunaklímát!

Nagy örömmel tapasztaltuk, hogy összességében mind a Vendégek, mind a Szaunamesterek meg voltak elégedve a Saunum forradalmian új technológiájával. A Saunum szaunaklíma a szaunamester programok alatt és a felöntés nélküli szaunázások alkalmával is ki lett próbálva és egyértelműen nagy sikert aratott.

Szaunamesterek tesztelték a Saunum szaunaklímát! - íme a West Wind Sauna Team élménybeszámolója, tapasztalata

Végre Szaunamestereknek is lehetőségük adódott kipróbálni a világújdonságnak számító Saunum szaunaklímát! Hamarosan mi is megosztjuk személyes tapasztalatainkat a visszajelzések alapján, előbb azonban Tótfalusi Roland Szaunamester beszámolóját olvashatjátok.

Fürdőszövetség: Fürdővédelmi Akcióterv kezdeményezése

A COVID-19 koronavírus járvány miatt a magyarországi fürdők az elsők között és rendkívüligyorsasággal zuhantak a válságba. Egy országszerte kitűnően induló évben a legtöbb fürdő már a nyári főszezonra készült. A jellemzően nagyon magas állandó költségek mellett kifejezetten alacsony jövedelmezőségű fürdők utolsó szabad pénzeszközeiket is felhasználták a létesítmények és a szolgáltatások nyári felkészítésére, az ilyenkor szokásos karbantartásokra, kisebb-nagyobb beruházásokra. Ebben a helyzetben március közepén a vendégforgalomténylegesen néhány nap alatt tűnt el a pénztáraktól, medencékből, fürdőgyógyászati kezelőhelyiségekből. A fürdőüzemeltetők is azt vallják, hogy az emberi élet és az egészségvédelme a legfontosabb, ezért a munkatársak és a megmaradt vendégek megóvása érdekében egy hét alatt szinte minden fürdő bezárta kapuit. Bevételeik megszűntek. A Magyar Fürdőszövetség a hazai fürdőszakma meghatározó szereplőit tömörítő szervezetként a 18.000 munkavállalót foglalkoztató és közel 70 milliárd forint árbevételt generáló ágazat képviseletében üdvözli a Kormány eddigi intézkedéseit.

Hétfőtől újra elérhetőek a gyógykezelések négy budapesti fürdőben

Hétfőtől újra elérhetőek az orvosi beutalóval igénybe vehető gyógykezelések négy budapesti fürdőben: a Széchenyi, Szt. Lukács, Paskál és Pesterzsébeti fürdőkben - közölte a Budapest Gyógyfürdő és Hévizei Zrt. pénteken az MTI-vel.

Megnyitottuk a regisztrációt Vendégek részére a zalakarosi Bajnokságra!

Többen kérdeztétek már, hogy mikor? MOST!!! Elindult a regisztráció az idei Magyar Országos Szaunamester Bajnokságra! Ne maradj le, regisztrálj! 20 Szaunamesterrel indul az idei versenysorozatunk Zalakaroson 2020.11.14-15. között SzaunaShow programokkal! Jelentkezz!

Fürdőszövetség: válságban vannak a magyarországi fürdők

Válságban vannak a magyarországi fürdők; a járvány miatt a vendégek elmaradása eddig legalább 50 százalékos bevételkiesést okozott az idén, emiatt országszerte csaknem ötezer dolgozó elbocsátására kényszerülnek a cégek 2021 márciusáig, ezért azonnali, kormányzati, ágazatmentő beavatkozásra van szükség - mondta Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

Idén is lesz Szaunázók hétvégéje országos szezonnyitó szauna programokkal

A Magyar Fürdőszövetség idén is megszervezi a Szaunázók hétvégéjét: október 2-4. között tematikus szauna programokkal várják az érdeklődőket az ország fürdői - közölte a fürdőszövetség az MTI-vel.

Koronavírus - Fürdőszövetség: a magyar fürdőágazatot súlyosan érintette a járvány

A magyar fürdőágazatot súlyosan érintette a koronavírus-járvány - hangzott el a Magyar Fürdőszövetség 2020. évi rendes közgyűlésének megnyitóján kedden, Debrecenben.

Ütemezetten nyitnak ki a budapesti fürdők július közepéig

A budapesti fürdőket üzemeltető Budapest Gyógyfürdői és Hévizei (BGYH) Zrt. ütemezetten nyitja a fürdőket július közepéig; július elseje szerdától a Széchenyi és a Rudas fürdők újra várják a vendégeket kedvezményes belépővel - közölte a BGYH Zrt. az MTI-vel kedden. Július elsejétől a támogatott gyógyszolgáltatások újra igénybe vehetők előzetes időpont egyeztetéssel.

Fürdőszövetség: még csak kültéri medencéket lehet használni

Kinyitottak a fürdők, de egyelőre csak a kültéri medencéket lehet igénybe venni - mondta Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke kedden a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Fürdőszövetség: jövő nyárig biztosan nem szűnnek meg teljesen a korlátozások a fürdőkben

A magyarországi fürdőkben jövő nyárig biztosan nem lehet számítani a korlátozások teljes feloldására, a hamarosan nyitó fürdőkben egyelőre a korábbi vendégszámnak a fele lehet, és csak a szabadtéri medencék üzemelhetnek -  mondta el az MTI-nek a Magyar Fürdőszövetség elnöke.

Mórahalom megnyitja kapuit

Mórahalom megnyitja kapuit, és minden szükséges intézkedést megtesznek, hogy a helybéliek és a városba érkező vendégek biztonságban érezhessék magukat - jelentette ki hétfőn a Csongrád megyei város polgármestere.

Megkezdi szállodáinak újranyitását a Hunguest Hotels

Újranyitja május 15-én két szállodáját az Opus Global Nyrt. turisztikai divíziójához tartozó Hunguest Hotels, a többi, nem tartós felújítás alá kerülő szálloda többsége a tervek szerint legkorábban május 29-től, a pünkösdi hosszú hétvégére lesz újra foglalható - közölte az Opus Global és a Hunguest Hotels kedden az MTI-vel.

Visszavonásig megszakítjuk a Harvia-Saunabau VIII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokságot

Nagy sajnálattal közöljük a hírt, hogy a Harvia-Saunabau VIII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság kerekdombi és előreláthatóan a magyarhertelendi fordulója is elmarad. Aki kifizette a jegyét de még fenntartotta a foglalását, kérjük a cikkben szereplő űrlap kitöltésével segítse munkánkat, hogy a visszatérítések jó helyre kerüljenek!

Elhalasztjuk a márciusi fordulót!

A kormánydöntés értelmében minden 100 főnél nagyobb beltéri rendezvény tiltásra került. A döntés sajnos érinti a Harvia-Saunabau VIII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság Kerekdombi fordulóját is. Természetesen a már kifizetett jegyek árát visszatérítjük vagy lehetőséget biztosítunk az átfoglalásra.

Regisztráció a cikkben: A MOSZB márciusi fordulóján egy vadonatúj versenyszám kerül bemutatásra

A Harvia-Saunabau VIII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság következő állomása a Kerekdombi Termálfürdő! A Magyarországon egyedülálló, illetve a SzaunaClub szervezésében először megrendezés előtt álló fordulón látványos csapatmunkára, páros felöntésekre számíthatnak az érdeklődők! Érdemes mielőbb lecsapni a jegyekre, hiszen az online kapható belépők tapasztalataink alapján pillanatok alatt elfogynak, a helyszíni jegyvásárlás pedig ezúttal nem lehetséges. REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP A CIKK ALJÁN!

Harvia-Saunabau VIII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság II. fordulójának eredményei

Ismét egy emelkedett hangulatú, telt házas Szaunamester Bajnokságon vagyunk túl, melyet most hétvégén (2020.01.25-26-án) rendeztünk meg a siófoki Galerius Élményfürdő és Wellness Központ felújított wellness részlegében. A helyszínre magunkkal hozott jegyek pillanatok alatt, alig egy órán belül elkeltek, a fürdő legújabb büszkeségében, az óriási Szauna Colosseum kabinjában pedig volt, hogy egyszerre 80 lelkes szaunázó Vendég várta a versenyprogramot!

VIII. MOSZB - Megnyitottuk a regisztrációt a Vendégek részére!

22 szaunamester, 70 fős Szauna Colosseum - óriási rendezvényre számíthatnak a januári forduló Vendégei!

Harvia - Saunabau VIII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság - I. forduló – Ráckeve - eredmények

November 9. és 10. között a ráckevei Aqua Land Termál- és Élményfürdőben zajlott a 2019-20-as Bajnokság első fordulója. Nagy örömet jelent számunka, hogy évről-évre egyre többen jelentkeznek, hogy összevessék tudásukat, így idén már az első fordulóban összesen 21 Szaunamester indult, akik között néhány új tehetséggel is megismerkedhettünk!

1,5 tonna kő, 50 férőhely - idén is megfordulunk Kerekdombon! Interjú Kiss Mariannával

A tavalyi telt házas, gördülékenyen, jó hangulatban lezajlott forduló után, idén ismét a Magyar Országos Szaunamester Bajnokság helyszínei között szerepel a Kerekdombi Termálfürdő, ahol Magyarország legnagyobb Finn Rönk szaunája található. Felkértük Kiss Mariannát, a fürdő menedzserét, nyilatkozzon a fürdőben történt esetleges változásokról, mire számíthatunk idén.

Megnyitottuk a regisztrációt a Harvia-Saunabau VIII. MOSZB első fordulójára - 2 nap, 22 szaunamester, számtalan élmény!

Már elérhető az előregisztráció a Vendégek részére a Harvia-Saunabau VIII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság nyitófordulójára, melyet november 9-10. között rendezünk meg a ráckevei Aqua Land Termálfürdőben.

70 fős szaunával gazdagodott a siófoki Galerius Élményürdő – interjú Balogh Renáta fürdővezetővel!

A VIII. Magyar Országos Szaunamester januári állomása a siófoki Galerius Élményfürdő és Wellness Központ, ahol csupán néhány nap és átadásra kerül a wellness részleg legújabb ékessége, a 70 fős Szauna Colosseum! Az új szaunáról, valamint a Bajnokság előkészületeiről Balogh Renáta fürdővezető adott nyilatkozatot a SzaunaClubnak.

Éjszakai fürdőzéssel, extra felöntésekkel és még filmvetítéssel is készül a ráckevei AquaLand a novemberi fordulóra!

Szakmai ágon 21, vendég ágon pedig összesen 24 szaunamester jelentkezett a november 9. és 10-e között esedékes Winter 4+4 Star Technik-re, mellyel kezdetét veszi a VIII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság! Hogy kicsit tágabb képet adhassunk, milyen különlegességekre számíthatnak idén a vendégek és a versenyzők, felkértük Karczagi Sándor fürdőigazgatót, nyilatkozzon a fürdőben történt esetleges változásokról, illetve a Bajnokság előkészületeiről.

Hamarosan lehet jelentkezni a 2019-20-as Bajnokságra – íme a tervezett helyszínek és időpontok!

Alig ért véget a VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság, máris teljes gőzzel készülünk a következőre. A 2018-19-es Bajnokság tapasztalatai alapján néhány részletet újra gondolva, de sok elemet megtartva szervezzük a következő versenysorozatot, melyet reméljük, legalább annyian figyelemmel fogtok kísérni, mint amennyien az ideit nyomon követtétek. Máris bemutatjuk a verseny tervezett időpontjait és helyszíneit!

Interjú Lendvay Zoltánnal, a VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság zsűritagjával

A Bajnokságokon az egyik legfontosabb szerep jut a zsűritagok részére, akik nem csupán szakmai felelősséget vállalnak, de bizony fizikailag is magas próbának vannak kitéve, hiszen a programokat feszült figyelemmel kell végigkísérniük. A zsűri tagjai között foglalt helyet az idei Magyar Országos Szaunamester Bajnokságon Lendvay Zoltán is, aki interjús beszélgetésünkben számol be a fordulókon szerzett tapasztalatairól, élményeiről.

Interjú Hollódi Gergellyel, a VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság zsűritagjával

Idén a Bajnokság még a megszokottnál is izgalmasabb fordulókkal zajlott le, hiszen mindannyiunk számára rengeteg újdonságot tartogatott. Többek között alapvető átalakításon esett át a pontozási rendszerünk, megnyúlt a fordulók hossza, minden forduló más-más programmal kecsegtetett, de természetesen megtartottunk néhány hagyományt is. Így a második forduló például a klasszikus SzaunaShowra, az előző években megszokott Bajnokságok elemeire épült. Összességében úgy véljük egy remek versenysorozaton vagyunk túl, amely a Szaunamesterek érdekeit képviselte szakmai és kapcsolatépítés szempontjából egyaránt.

A Bajnokság lezártával ismét egy interjúsorozattal készülünk Nektek a zsűri Tagjaival, hogyan értékelik az idei évet. Az alábbi sorokban Hollódi Gergely aromaterapeutával készített interjús beszélgetésünket olvashatjátok.

A hétvégi döntővel lezárult a VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság – íme az eredmények!

Összesen 17 versenyprogrammal, több mint 1700 szaunáztatással dőlt el, kik lettek az idei legjobb szaunamesterek! Nem kedvezett az időjárás a Balmazújvárosban megrendezett VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság döntőjének, ettől függetlenül ezúttal is óriási volt az érdeklődés.

11 kiváló szaunamester, közel 100 férőhelyes szauna! - Tarts velünk Te is a balmazújvárosi döntőbe! Regisztráció a cikkben!

Óriási az érdeklődés az április 27-28-án esedékes balmazújvárosi döntő irányában, éppen ezért szeretnénk felhívni rá a figyelmet, hogy a közel 100 férőhelyes szauna ellenére előregisztráció nélkül nem tudjuk garantálni a férőhelyeket.

Harvia-Saunabau Oshadhi VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság - IV. forduló - eredmények

A Magyar Országos Szaunamester Bajnokság keretein belül 2019. március 23. és 24. között rendeztük meg Magyarországon – és tudomásunk szerint ebben a formában a világon - egyedülállóan először az Improvizációs versenyt, melyen összesen 24 szaunamester mutatta be tehetségét.

12 féle illóolajat sorsolunk ki az improvizációs versenyen! - Interjú Baglyos Annamáriával

Nem rég nyitottuk meg a regisztráció lehetőségét Vendégek részére a Harvia-Saunabau Oshadhi VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság IV. fordulójára, amelyet improvizációs versenynek kereszteltünk el. Nem véletlen, hiszen az induló Szaunamesterek szakmai tudásukon és törölközőjükön kívül semmi mást nem hozhatnak magukkal a megmérettetésre. Minden más eszközt - beleértve a zenét, a ventillációs eszközöket és az illatokat is - a helyszínen, két órával a program előtt sorsolunk ki a versenyző számára. Természetesen sokakat furdal a kíváncsiság, milyen illóolajokkal készülünk a versenyzők számára. Hogy mi alapján állítjuk össze az illatokat és milyen illóolajokról is van szó, a Bajnokság kiemelt támogatója, az Oshadhi Hungary forgalmazója, Baglyos Annamária mutatja be a következő sorokban!

Megnyitottuk a regisztrációt a vendégek részére a Harvia-Saunabau Oshadhi VII. MOSZB improvizációs fordulójára!

Megnyitottuk a regisztráció lehetőségét a fordulóra, ahol igazán számít a kreativitás, a rátermettség, a szakmabeliség! A versenyre, ahol a szaunamestereknek csupán 2 órájuk lesz felkészülni szaunaprogramjukra, amelynek részleteit sorsolás alapján határozzuk meg! A döntőt megelőző végső fordulóra, ahol minden induló szaunamester számára sorsolás útján döntjük el, milyen illattal, milyen zenére, milyen eszközzel varázsolhatja el a zsűriző közönséget! Tarts velünk Te is - töltsd ki regisztrációs űrlapunkat!

Erre számíthatsz a Harvia-Saunabau Oshadhi Magyar Országos Szaunamester Bajnokság improvizációs fordulóján!

A tavasz beköszöntével, március 23 és 24 között felforrósodik a levegő a Bükfürdő Thermal & Spa wellness részlegében. Ez azonban nem csak a szaunák melegének köszönhető, hiszen az improvizációs Szaunamester versenyen az is eldől, kiket láthatunk április végén Balmazújvárosban, a döntőben!

Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság - III. forduló - eredmények

Nagyon jó hangulatban valósult meg a hétvégén megrendezett VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság III. fordulója! Íme az eredmények!

Nyerj díjmentes belépést a Makói Hagymatikum Gyógyfürdőbe!

A Makói Hagymatikum Gyógyfürdő jóvoltából 5 db 1 felnőtt belépésre feljogosító kupont sorsolunk ki azok között, akik részt vettek és megosztják élményeiket a VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság fordulójáról!

Megnyílt a regisztráció a Vendégek részére a Harvia-Saunabau VII. MOSZB III. fordulójára

Megnyílt a regisztrálási lehetőség a Vendégek részére a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság III. fordulójára, amely február 16 és 17-e között kerül megrendezésre a Magyarhertelendi Termálfürdőben. A rendezvényre a következő beágyazott űrlap kitöltésével regisztrálhatsz!

Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság - II. forduló - eredmények

Január 12-13-án került megrendezésre a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság II. fordulója, melynek helyszínét a makói Hagymatikum Gyógyfürdő biztosította.

Kiss Mariannának, a Kerekdombi Termálfürdő menedzserének beszámolója a VII. MOSZB I. fordulójáról

A Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság első fordulója a Kerekdombi Termálfürdő 2014-ben átadott wellness részlegében került megrendezésre, melynek változatos, tágas szaunakabinjai méltó helyszínül szolgáltak a verseny lebonyolítására. Interjús beszélgetéseinkből, Vendégeink szavaiból ítélve, sokan leszünk, akik még biztosan visszalátogatunk! A következő sorokban Kiss Mariannának, a Kerekdombi Termálfürdő menedzserének beszámolóját olvashatjátok a Bajnokság I. fordulójáról.

Megnyílt a regisztráció a Vendégek részére a Harvia-Saunabau VII. MOSZB II. fordulójára

Megnyílt a regisztrálási lehetőség a Vendégek részére a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság II. fordulójára, mely a Makói Hagymatikum Gyógyfürdőben kerül megrendezésre január 12-én. A rendezvényre a következő beágyazott űrlap kitöltésével regisztrálhatsz!

Interjú Károly Tamással, a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság zsűritagjával

Egy rendezvény, különösen egy bajnokság esetében mindenre fel kell készülni, hiszen bármikor adódhat kisebb-nagyobb probléma, amit azonnal orvosolni kell. Éppen ezért a SzaunaClubnál igyekszünk előrelátóak lenni, hogy bármi is történik, az ne zavarja meg a versenyzők és a vendégek nyugalmát. Károly Tamás nagy múltú szaunás, a szaunáSOK.hu alapítója, a drSzauna.hu főszerkesztője, aki sokat tesz a magyar szaunás közösség összetartásáért. Tamás sietett segítségünkre és lépett be a zsűritagok közé, mikor szükségünk volt rá.

Interjú Lendvay Zoltánnal, a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság első fordulójának zsűritagjával

A Harvia-Saunabau Magyar Országos Szaunamester Bajnokság első fordulója után úgy gondoltuk, saját beszámolóinkon túl ezúttal egy kicsit többet adunk vissza Olvasóink számára. Éppen ezért a verseny szervezésének az egyik legfontosabb szerepkörét betöltő tagjait kértük fel, osszák meg velünk a forduló során szerzett élményeiket. Hollódi Gergely, Dankovits Zsuzsanna zsűritagokkal folytatott interjús beszélgetésünk után a következő sorokban Lendvay Zoltán SzaunaClubnak adott válaszait olvashatjátok.

Interjú Dankovits Zsuzsannával, a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnoksás zsűritagjával

Néhány nappal ezelőtt olvashattátok Hollódi Gergely aromaterapeutával készült interjúnkat, akinek feladata elsősorban a versenyzők által használt illóolajok megítélése volt. A zsűritagok között foglalt helyet Dankovits Zsuzsanna is, aki közel 4-4.5 évvel ezelőtt kezdett el rendszeresen szaunázni, ez idő alatt pedig kiemelkedő eredményeket ért el!

Interjú Hollódi Gergely aromaterapeutával, a Kerekdombi Termálfürdőben megrendezett VII.MOSZB első fordulójának zsűritagjával

Általánosságban a szaunamester versenyek talán legfontosabb kérdése, hogy milyen formában történik a bajnoki címért indulók értékelése. Azon túl, hogy ez dönti el a versenyzők helyezéseit, úgy gondoljuk a pontozásnak ennél sokkal többet kell nyújtania. A szaunamestereknek olyan visszajelzéseket kell kapniuk, amelyekből alaposan megismerhetik erősségeiket, hiányosságaikat egyaránt, amelyek alapján tanulhatnak, fejlődni tudnak. Hogy ez megvalósulhasson a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság zsűritagjainak olyan szakembereket kértünk fel, akik szaktudásukkal reális, hiteles értékelésben részesíthetik a versenyző szaunamestereket.

Interjú Lajtosné Papp Noémivel, a Hagymatikum Gyógyfürdő marketing csoportvezetőjével

Alig vagyunk túl a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság első, izgalmakkal teli fordulóján, máris kapujában állunk a következőnek! Január 12-én az ország egyik legnagyobb alapterületű szaunaparkja vár ránk! Szükség is lesz a helyre, hiszen rekordszámú versenyzői regisztráció érkezett! Így aki velünk akar tartani Makóra, a Hagymatikum Gyógyfürdő varázslatos wellness részlegébe, mindenképpen kövesse nyomon online felületeinket, időben foglalja le elővételben helyjegyét, hogy biztos helyet tudjunk garantálni az eseményre! A következő sorokban Lajtosné Papp Noémivel, a Hagymatikum Gyógyfürdő marketing csoportvezetőjével folytatott interjúbeszélgetésünkből megtudhatjátok, mi minden vár ránk Makón!

Hétvégén lezajlott a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság első fordulója! Íme az eredmények!

Nagy érdeklődés övezte a Bajnokság első fordulóját – elővételben szinte az összes helyjegy elfogyott, hogy mégis kényelmesen elfértünk a szaunakabinokban, a Kerekdombi Termálfürdő nagy méretű szaunáinak, jól kialakított wellness részlegének köszönhető.

Interjú Kiss Mariannával, a Kerekdombi Termálfürdő menedzserével!

Sok-sok izgalomra számíthatunk a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunmester Bajnokság első, 4+4 Star Technik fordulóján, mely Tiszakécskén, a Kerekdombi Termálfürdőben kap helyet november 17-én. Szaunaprogram tekintetében nem igen lesz hiány, hiszen mind közönség, mind szakmai ágon várakozáson felüli számban történt a versenyregisztráció. Vendégek részére érdemes mielőbb kitölteni az online előregisztrációs űrlapot, amely garantálja a biztos férőhelyet a programokra. A Kerekdombi Termálfürdő wellness részlege 2014-ben átesett felújítása keretein belül lett átadva. Kiss Mariann, a Kerekdombi Termálfürdő üzleti menedzsere interjús beszélgetésünkön keresztül igyekszik az érdeklődő Vendégek és Szaunamesterek számára egy kis betekintést nyújtani – mire is számíthatnak Tiszakécskén!

Az Andromeda Travel jóvoltából a győztesek ismét szállásfelajánlásban részesülnek!

A Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság fordulóira - beleértve a döntőt is - a tavalyi évhez hasonlóan, az Androméda Travel ismét görögországi szállásfelajánlásban részesíti a győzteseket! A tét hatalmasat ugrik, hiszen a nyertes Szaunamesterek 7 éjszakát tölthetnek el az autentikus hangulatú tengerparti Makrygialos üdülőhelyen a 2019-es nyári szezonban!

Megnyílt a regisztráció a Vendégek részére a Harvia-Saunabau VII.MOSZB első fordulójára!

Elindult a visszaszámlálás! Kevesebb, mint egy hónap választ el bennünket az átalakult Magyar Országos Szaunamester Bajnokság első fordulójától! A Kerekdombi Termárfürdő helyszínének versenyregisztrációját hetekkel korábban lezártuk – ugyanis betelt! Ez annyit jelent, hogy igen izgalmas, szaunaprogramokban gazdag eseménysorozat vár ránk! Aki szeretne velünk tartani november 17-én a bajnokság első fordulójára, mielőbb töltse ki a cikkben szereplő űrlapot, ugyanis csupán ez garantálja a biztos férőhelyet a versenyprogramok alatt!

Ezekre az elemekre kapható a legtöbb pont a 4+4 Star Technic Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság fordulón!

Idén minden egyes forduló szakmai vonalán egyes elemek kiemelt pontozást kapnak. Így a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság 4+4 Star Technic fordulóján az alap legyezés technikákra szerezhető a legtöbb pont. Lássuk tehát a négy alaptechnikát, amelyet a bajnoki címért induló szaunamestereknek prezentálniuk kell a Kerekdombi Termálfürdő szaunavilágában!

Kíváncsi vagy a szakmai zsűri értékelésének szempontjaira? Nem titkoljuk el!

A SzaunaClub egyik fő célja a szaunamesterek támogatása, amelynek egyik alappillére a szakmai segítség. Éppen ezért idén a szakmai zsűri munkáját és a vendégek pontozását teljes mértékben szétválasztottuk a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokságon. A szakmai zsűri hozzáértő szakemberekből fog állni - véleményeik által a bajnokságon résztvevő szaunamesterek lehetőséget kapnak tanulni, még fejlettebbé csiszolni tudásukat.

Star Technik - Hogy miért Csillag Zsuzsanna a forduló védnöke?

Talán van köztetek pár olyan ember aki sok-sok éve kezdett el szaunázni, és emlékszik a kezdeti időkre. Zsuzsi akkor is szaunázott már, amikor még nem voltak versenyek. Ráckevén az Aqualand kicsiny szaunavilágában kapott rá az élményre, amit a szaunázás adott neki.

Kerülj fel a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság – MESTER 4 versenysorozat plakátjaira!

Idén is lehetőség van támogatni a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokságot, hogy ezáltal még színvonalasabb keretek között valósuljon meg az versenysorozat. A támogatásért cserébe megannyi hirdetési lehetőséget nyújtunk a verseny helyszínén, továbbá a SzaunaClub online kommunikációs csatornáin egyaránt.

Minden, amit a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság – MESTER 4-es versenyének fordulóiról tudni érdemes!

A 2018-19 bajnokságon a résztvevő szaunamesterek négy fordulón mérhetik össze tudásukat. A fordulók az alap versenyszabályzaton túl külön szabályzattal is rendelkeznek, amelyek mind a közönségdíjas, mind a szakmai zsűri által pontozott szaunamester programokra érvényesek.

Megnyílt a regisztráció a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság – MESTER 4-es versenyére!

Megnyílt a lehetőség a szaunamesterek előtt, hogy leadják jelentkezéseiket a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság fordulóira. Éppen ezért elérkezettnek látjuk az időt, hogy részletesebben szót ejtsünk a versenysorozat átalakulásának hátteréről és magukról a fordulókról kitérve a vendégeket érintő fontosabb tudnivalókra is.

Íme a Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság – MESTER 4-es versenyének 2018-ra tervezett helyszínei!

Folynak a 2018-19-es szaunamester bajnokság előkészületei! Az idei szezon megannyi újdonságot, meglepetést tartogat mind a bajnoki címért induló szaunamesterek, mind pedig a vendégek számára.

Állj ki a sorból! – utazz a horvát tengerpartra sorban állás nélkül!

Akár több órával is meg tudja nyújtani az utazás idejét a Horvátországban működő autópálya díjfizető rendszer, amelynek kapuinál hosszú kocsisorok szoktak feltorlódni a körülményes fizetési módszer miatt. Főszezonban akár 8-10 kilométeres sorok is kialakulhatnak, amely bizony megduplázhatja az utazási időt. Mindezt elkerülheted a SzaunaClub bérelhető ENC készülékével! Hogyan?

550-en töltöttétek ki a Nagy Szauna Tesztünket!

Köszönjük szépen, hogy kérdőívünk kitöltésével segítettétek munkánkat! Válaszaitokból igen hasznos információkkal gazdagodtunk, amelyek által bízunk benne, hogy igényeitek szerint leszünk képesek hatással lenni Magyarország szaunázó helyeire.

Neked már van ingyenes wellness belépőd? Csupán 10 percbe kerül a garantált jegy!

Már csak 15 napig fogadjuk a válaszokat! | Mindenek előtt szeretnénk megköszönni mindazoknak, akik kérdőívünk kiöltésével már megajándékoztak válaszaikkal. Be kell, hogy valljuk, álmainkban sem mertük remélni, hogy ennyi őszinte, jól átgondolt kitöltés érkezik be hozzánk. Ez is azt bizonyítja, hogy jó irányba tartunk céljaink megvalósításában, amelynek egyik fő eleme egy igazán összetartó, minden tekintetben elégedett szaunás közösség kialakítása.

Teljes erőbedobással készülünk a Bajnokságra! Íme a tervezett fordulók időpontjai!

Többször jeleztük már, hogy a következő Bajnokságot egy teljesen más köntösbe bújtatjuk, hogy ezáltal még több élményt és izgalmat tudjunk nyújtani számotokra.

A 2017-18-as Harvia-Saunabau Magyar Országos Szaunamester Bajnokság Bajnokai!

Hat izgalmas, színvonalas, színes szaunaprogramokban gazdag forduló után hétvégén végre megszülettek a VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság Győztesei!

Interjú Párkányi Gáborral, hazánk első hivatalos mozgássérült szaunamesterével

Párkányi Gábor frissen végzett Szaunamester a SzaunaClubnál. Kitartása, motiváltsága, akaratereje példaértékű, története úgy véljük sokaknak erőt adhat. Gábor ugyanis rendőri szolgálat közben - nem is egyszer - súlyosan megsérült, 93-as balesetében pedig a fél lábát amputálni kellett. A történtek ellenére Gábor nem adta fel, pozitívan, az újdonságokra nyitottan, igazi életerővel néz szembe a jövőjével!

Harvia-Saunabau VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság - Elődöntő eredményei

Az eddigi legtöbb Szaunamester vett részt versenyzőként a Harvia-Saunabau VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság egerszalóki fordulóján, amellyel végre eldőlt, kiket is fogunk látni megmérettetni Debrecenben, a döntőn!

Változások a bükfürdői Harvia-Saunabau VI.MOSZB eredményeiben!

A rendezvénnyel kapcsolatban kaptunk néhány észrevételt és kifogásolást, mely szerint néhány vendég a verseny eredményét szándékosan megpróbálta befolyásolni. A kivizsgálást követően azt a döntést hoztuk, hogy további három érintett versenyző esetében újraszámoljuk az eredményeket. Így az ő pontszámaikat átszámoltuk és módosítottuk, az eredményeket közzétettük!

Elmarad a Tamási Páros forduló!

Szomorúan kell bejelentenünk, hogy a 2018. április 07-re hirdetett Harvia-Saunabau Magyar Országos Szaunamester Bajnokság Tamási Páros fordulója elmarad. Reméljük, hogy még időben sikerült mindenkit tájékoztatnunk és senkinek nem okozott nagy kellemetlenséget! Ezúton elnézést kérünk mindenkitől!

Harvia-Saunabau VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság - Összesített eredmények

Tudjuk jól, hogy mennyire izgalmas időszak ez számotokra és sokatok lázasan számolja, hogy hányadik helyen szerepelhet a jelenlegi pontszámával. Főleg így, hogy már csak egyetlen forduló áll előttünk a döntő előtt! Természetesen ezúttal is elkészítettük számotokra az összesítést! :-)

Rekord számú versenyző és szaunaprogram a Harvia-Saunabau VI. MOSZB fordulóján!

Hétvégén zajlott a Harvia-Saunabau VI. MOSZB Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban megrendezett fordulója, amelyen a Látogatók ezúttal kivételesen két napon keresztül élvezhettél a Szaunamesterek lenyűgöző szaunaprogramjait!

Idén két naposra nyúlik a bükfürdői Harvia-Saunabau VI. MOSZB forduló!

20 Szaunamester, összesen 40 lebilincselő szaunaprogram vár ránk Bükfürdőn! A március 24-én megrendezendő Harvia-Saunabau VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság ötödik felvonásának színtere oly népszerűségre tett szert, hogy a rendezvény a megszokottól eltérően két naposra nyúlik.

Egy héttel tolódik az egerszalóki Harvia-Saunabau VI. MOSZB forduló!

Újabb hét felkészülési időt kapnak azok a Szaunamesterek, akik a Saliris Resort helyszínén indulnak! Az április 21-re tervezett Harvia-Saunabau VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság egerszalóki fordulóját április 28-ra helyeztük át.

Díjmentes termékbemutató nap a Szaunaboltban!

Nem régiben nyílt lehetőségünk bemutatni egy interjú keretein belül a SzaunaBolt egy igazán különleges újdonságát, az Oshadhi bio illóolaját! A természetes körülmények között, tisztán, finoman, kézzel előállított illóolajok legfőbb javára írható tulajdonsága, hogy már egy-egy cseppje is intenzív, élethű illatot kelt. Nem is csoda, hiszen 100%-os tisztaságú illóolajokról beszélünk, amelyek bizonyára Téged is el fognak varázsolni - amennyiben eljössz az Oshadhi ingyenes termékbemutató napjára, akkor erre hamarosan alkalmad is nyílik!

Harvia-Saunabau VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság - Összesített eredmények

Túl vagyunk négy vérpezsdítő, izgalmakban gazdag Harvia-Saunabau VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság fordulón! Ismételten készültünk Nektek egy összesítéssel, amelyből kiderült, hogy bizony sokatoknak sikerült javítani a magyarhertelendi pontszámotokkal az eddig elért eredményeken!

Rekord számú érdeklődés övezte a magyarhertelendi fordulót!

14 jól felkészült, kreatív Szaunamester előadásában, 28 szenzációs programban részesülhettek mindazok, akik a február 17-i Harvia-Saunabau VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság negyedik fordulójára velünk tartottak. A hosszú, kígyózó sor végig állását kárpótolta, hogy minden bizonnyal senki nem szenvedett hiányt szaunázásból! :-)

A természet valódi ereje az Oshadhi illóolajokban!

Örömmel jelenthetjük be, hogy a SzaunaBolt termékpalettája egy különleges, bio illóolajjal bővül! Hogy miben áll a varázsa? Azok a növények, amelyeket az Oshadhi illóolajainak üvegcséibe szánnak kivételes bánásmódban részesülnek! – Megkímélik őket a különböző vegyszerektől, kézzel dolgozzák fel őket és gondosan ügyelnek rá, hogy a Vásárló sokáig élvezhesse az illatot, amelynek már 1-1 cseppje is valóban olyan tiszta, intenzív élményt nyújt, mintha egy jó nagy maroknyit összefognál az adott növényből és abba szimatolnál bele!

Harvia-Saunabau VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság - Összesített eredmények

Túl vagyunk három izgalmakban, színes, lenyűgöző szaunaprogramokban gazdag bajnoksági fordulón. Ugyan még közel sincs itt a végső, mindent eldöntő egerszalóki forduló, ahol kiderül, mely Szaunamesterek indulhatnak a debreceni döntőn, de már bizonyára kíváncsiak vagytok az eddigi pontszámok szerinti helyezésekre.

Harvia-Saunabau VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság III. forduló - Aquasziget

Hétvégén lezajlott a Harvia-Saunabau VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság III., esztergomi fordulója - ismét gyönyörű eredmények születtek!

Most duplán megéri szaunás kelléket vásárolni!

Évindító akciónk keretein belül most minden 30.000 foirntot meghaladó vásárlás szaunás kellékeink közül dupla annyit ér!

Hivatalosan is megszületett az együttműködés az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesületével

Hollódi Gergely, az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesületének elnöke személyesen vállalta, hogy levezeti a januárban esedékes két különálló workshop-ot. Bár január még távolinak tűnhet, azonban már most rengeteg az érdeklődő, a helyek folyamatosan töltődnek - számításaink szerint mindkét időpont teltházas lesz. Érdemes tehát még most jelentkezni.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Harvia-Saunabau V. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság Gálájára

10 profi szaunamester, 10 lenyűgöző szaunaprogram - a Harvia-Saunabau V. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság Gáláján résztvevők 11 órától egészen este 6ig élvezhetik a szaunamesterek előadásait, melyet a tavalyi Bajnokság tiszteletére tartanak.

50 db értékes ajándékutalványt sorsolunk! - Vegyél részt a húzáson Te is!

Legyél egyike az 50 szerencsés nyertesnek, akik 35.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal kezdik az évet!

Harvia-Saunabau VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság - II. forduló - eredmények

Meglepetésekben gazdag rendezvény részesei lehettünk hétvégén, a Harvia-Saunabau VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság szegedi fordulóján. A verseny izgalmait tovább fokozta, hogy ezúttal a nyertesek a dicsőségen túl egy görögországi szállásfelajánlással térhettek haza.

A szaunázás tökéletes kiegészítője: a masszázs

Egy korábbi cikkünkben már volt szó róla, hogy szaunázás utáni masszázs sokkal előbb kezdi el kifejteni jótékony hatását. A SzaunaClub wellness részlege nem rég új masszőrrel bővült – Szűrös Mária mindenre kitérően válaszolt azokra a kérdésekre, melyek egy laikus számára felmerülhetnek.

Kiemelkedő az érdeklődés hazánkban a sókabinok, óriásszaunák iránt – interjú Szarvas Péterrel

A Parajdi fürdősók és egyéb sótermékek boltja már nyolc éves múltra tekint vissza. A Parajdi só fő tevékenységei a különleges só dekorációk készítése mellett az egyedi kialakítású só szobák, só szaunák készítése. A valóban szemet kápráztató alkotások egyre felkapottabbak mind a hotelek, fürdők, mind pedig a magánszemélyek körében – Szarvas Péter, a Parajdi só munkatársa örömmel számolt be a nyolc év alatt szerzett tapasztalatairól.

Fókuszban a higiénia - interjú a RLP Higiénia kereskedelmi és technológiai vezetőjével!

Ro-Land Plus Kft., melynek mozaik neve, RLP Higiénia, ismerőbben csenghet, egyike azon cégeknek, akik támogatásukkal a Magyar Országos Szaunamester Bajnokság rendezvénysorozat színvonalát évről-évre növekedésre bírják. Az RLP Higiénia a wellness világ háttérmunkájának egyik legfontosabb tevékenységét folytatja: a takarításra specializálódott cég elsődleges célja ugyanis az optimális higiénia megteremtése. Rozmüller Krisztián, az RLP Higiénia kereskedelmi és technológiai vezetője interjúnkban többek között betekintést nyújt a magyar wellness higiéniai kérdéseibe is…

A szegedi forduló nyertesei valóban országot-világot járhatnak!

További izgalmakkal bővül a Magyar Országos Szaunamester Bajnokság második, szegedi fordulója, ahol a Szaunamesterek Ország-Világ témájában fogják előadni programjaikat. A sikeres előadás tétje nagyot ugrik, a nyertesek ugyanis az Andromeda Travel jóvoltából Görögország homokos tengerpartján pihenhetik ki a versenysorozat élményeit!

"Első MOSZB élményem" - interjú Tóth Ditkével

Múlt hétvégén lezajlott az idei első Magyar Országos Szaunamester Bajnokság forduló. A 2017-2018-as Bajnokságon több Szaunamester jelentkezett, akik most először mérik fel tudásukat a MOSZB versenysorozatának keretei között. Kíváncsiak voltunk, hogyan élik át a verseny és persze az arra való felkészülés pillanatait azok a Szaunamestereknek, akik idén vesznek részt először az eseménysorozaton. Tóth Ditkével folytatott interjúsorozatunk következő állomása tehát a hétvégi versenyen szerzett élményei köré fonódik.

A Harvia-Saunabau VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság - I. forduló - eredmények

Nagyszerű fordulóval indítottuk az idei Szaunamester Bajnokságot! Míg a tapasztaltabb Szaunamesterek várakozásunknak megfelelően mutatták meg, hogy még bőven van ötlet a tarsolyukban, addig az idén elsőként szereplő Harvia-Saunabau VI. MOSZB indulók gyönyörű bemutatkozó előadásaikkal leptek meg bennünket!

Lázasan készülnek a Szaunamesterek a hétvégi Bajnokságra!

Az ismert arcok között idén több frissen végzett Szaunamesterrel is találkozhatunk a Magyar Országos Szaunamester Bajnokság fordulóin. A ráckevei AquaLand idei különleges programjaira már több cikkünkben is felhívtuk a figyelmet, rengeteg érdeklődő Vendégre számítunk – kíváncsiak voltunk a Szaunamesterek hogyan birkóznak meg a készülődéssel. Hogy egy kis betekintést tudjunk nyújtani Olvasóinknak a „kulisszák mögé”, Tóth Ditke, Tótfalusi Roland, Kerekes Péter és Boján Ádám ajándékozott meg bennünket a következő interjúval.

Interjú Jandrasits Andreával, a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum szaunavezetőjével

A Magyar Országos Szaunamester Bajnokság 2017-2018-as versenysorozatán ismét, immáron másodszor látogatunk el a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumba. A tavalyi rendezvényen, ahol számos színvonalas, kreatív és szórakoztató programon vehettünk részt a sport köré fonódtak a szaunamesterek előadásai. A márciusi forduló témakörének az időutazást választottuk – ugorjunk hát előre az időben és tekintsünk bele, mire számíthatunk idén Bükfürdőn. :-)

Elkészült a MOSZB ráckevei fordulójának beosztása

Alig több, mint egy hét és végre kezdetét veszi a 2017-2018-as Magyar Országos Szaunamester Bajnokság, Ráckevén. A rendezvény már csak azért is különleges lesz, mert egy napra esik a Magyar Fürdőkultúra Napjával! A ráckevei Aqua Land az elmúlt időszakban rengeteg munkát fektetett bele, hogy Szaunavilágát tökéletesítse és hogy egy páratlanul magas színvonalú eseményen vehessünk részt. A helyszínen induló Szaunamesterek névsorát ma véglegesítettük...

Legyél te is SzaunaClub tag!

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén továbbra is szeretnénk kedvezni azon Vendégeink részére, akik rendszeresen követik nyomon a SzaunaClub mindennapi életét. Így webáruházunkban már igényelhető az újévi TörzsvendégKártya, amely számtalan lehetőséget nyit meg és még több kedvezményt kínál tulajdonosa részére.

Nyereményjáték! Kedvenc szaunahelyed most ismét szaunasapkát ér!

Egyre hidegebbek a hajnalok, egyre korábban bukik alá a Nap a horizonton - mi még sem szomorkodunk, hiszen a őszi-téli cudar időben esik a legjobban beülni a forró szaunakabinba. Na de hova érdemes ellátogatni idén? A SzaunaShow oldalát pontosan erre a célra hoztuk létre - hogy ez többé ne okozzon senkinek se fejtörést!

Már lehet jelentkezni a Millennium Bajnokságra!

Szeretnéd szélesíteni a vendégkörödet? Egy kis plusz gyakorlásra vágysz a MOSZB fordulóihoz? Vagy csak egyszerűen szereted a kihívásokat? A SzaunaClub legújabb versenyével mindháromra lehetőséget nyújtunk. Jelentkezz és vidd haza a főnyereményt!

Idén rekordot dönt a Magyar Országos Szaunamester Bajnokság?

Tavaly összesen 23 Szaunamester vett részt a Bajnokságon. A 2017-2018-as VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokságra már most, kevesebb, mint egy hónap alatt ugyanennyi Szaunamester jelezte, hogy részt kíván venni valamelyik fordulón.

Legyen saját SzaunaClub-od és vidd a Bankot!

Hiába vagy a szauna királya - a jó technika, a kiváló törölközőpörgetés ezúttal kevés! A következő, SzaunaClub által hirdetett verseny igazi kihívás lesz minden Szaunamester számára!

MOSZB VIP és helyjegyek – szaunázz a legjobb helyről!

A Magyar Országos Szaunamester Bajnokság évről évre nagyobb és nagyobb népszerűségre teszt szert. Az egyes fordulókon helyszíntől függetlenül szinte mindig teltházasra sikerül a rendezvény. A fordulókon résztvevő versenyzők programjaira így nem minden esetben van lehetőség minden érdeklődő Vendégnek helyet foglalni. Biztosra szeretnéd tudni, hogy lesz helyed azon a programon, ahol lehetőséged nyílik bíztatni a Szaunamestert, akit a dobogó tetején szeretnél látni?

Mi vár ránk idén az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdőben?

Az Egerszalóki Gyógy- és Wellnessfürdő minden bizonnyal sokatok számára ismerős, hiszen a fürdő már a kezdetek óta minden évben szerepel a MOSZB helyszíneit biztosító létesítmények között. Bő, igényes szaunáit ugyanis mind a Vendégek, mind a Szaunamesterek szívükbe fogadták.

Idén Szegeden is megfordulunk!

A VI. Magyar Országos Szaunamester Bajnokságon induló Szaunamesterek ezúttal Szegeden is megmérettethetik magukat, méghozzá a lenyűgöző Napfényfürdő Aquapolis Szeged „Csendes Wellness” nevezetű wellnessvilágában. Pető Gábor, a Napfényfürdő Aquapolis wellness vezetője, interjús beszélgetésünkön keresztül igyekszik az érdeklődő Vendégek és Szaunamesterek számára egy kis betekintést nyújtani – mire is számíthatnak Szegeden? :-)

Interjú Karczagi Sándorral, a ráckevei Aqua Land igazgatójával

Idén harmadszorra nyílik lehetőségünk rá, hogy a Magyar Országos Szaunamester Bajnokság fordulóját a ráckevei Aqua Land létesítményén lenyűgöző Szaunavilágában tölthessük. Akinek már volt alkalma ellátogatni az elmúlt években Ráckevére, tudja, hogy a fürdő nagy gondot fordít rá, hogy Vendégei egytől-egyig a legkomfortosabban érezzék magukat. Akinek még nem, azok számára Karczagi Sándorral folytatott interjúnk talán kicsit közelebb hozza a Bajnokság, Aqua Land varázsát.