Hogyan is kell elképzelni egy szaunabajnokságot?

Hogyha láttál már valaha szaunamestert, ha már volt lehetőséged szaunaprogramon részt venni, akkor bizonyára magad is tapasztalhattad, hogy milyen hihetetlen módon bánnak a különböző kellékekkel. Hogyha tetszett, akkor a bajnokságban még nagyobb örömödet fogod lelni!

A bajnokságokon a szaunamesterek egy zenére koreografált előadással nyújtanak lehengerlő élményt a közönség számára. A mesterek a törülközőt – avagy törölközőket - gyakorlatilag úgy forgatják maguk körül, mintha a saját táncpartnerük lenne – a zene nyújtotta ritmus ütemére szinte összeolvadnak.

A több programból álló bajnokság idejére fényjáték borítja el az előadás termét, amely még inkább emeli az előadás hangulatát. A nézők tulajdonképpen egy színjátékot láthatnak maguk előtt.

bannerpélda1

A szaunabajnokság nyújtotta nehézségek

Ahogy a mesterek, éppúgy a bírák dolga is nehéz, hiszen az előadásokat különböző szempontok alapján értékelik. A mesterek három különböző kategóriában indulhatnak: férfi, női és van lehetőségük csapatban is megmutatni tehetségüket.

A szaunamesterek a bajnokságon keresztül mutatkozhatnak be a közönségnek, bizonyíthatják tudásukat és mérhetik össze magukat a többi versenyzővel.

A mesterekről könnyen gondolhatják, hogy mivel a hét legtöbb napján ezt a tevékenységet folytatják, könnyen veszik a feladatot. Azonban a bajnokságon előadott programot megelőzően a mesterek igen kemény munkát fektetnek bele. Nem véletlenül, hiszen magán a bajnokságon kreatívan, lendületesen, változatosan és mindenek előtt hibátlanul kell szerepelniük megannyi idegen arc előtt, ráadásul szokatlan környezetben!

dĂ­jak

A bajnokságok célja

A bajnokságok elsődleges célja magának a szauna kultúrának a népszerűsítése. Hazánkban már több mint hat éve van hagyománya az ilyen jellegű programoknak, azonban sokak számára még mindig újdonságot jelent.

A vendégek a bajnokságokon keresztül egy teljes képet kaphatnak a szaunázás igazi mivoltáról! Lehetőséget kapnak rá, hogy tájékozódjanak, és ki tudja, lehet a közönség soraiból fog felemelkedni a jövő szaunabajnoka!

Legyél te is szaunamesterAmennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés: