Napi horoszkóp szaunázóknak

Minden ember más-más szaunaprogramot szeret. Valaki inkább egy nyugodt, lágy zenére szeretne kényelmesen kikapcsolódni, élvezni a forróságot, és van aki a szaunába inkább a hangulat miatt megy, hogy kellemes társalgással ötvözze az élvezeteket. De vajon meg lehet figyelni párhuzamot a szaunázási stílusunk és a között, hogy mely csillagjegyben születtünk? Szerintünk igen!

Kos: bemegy és kérdés nélkül ráönt. Vagy 3-szor. Utána rezzenéstelen arccal megkérdezi: „bírjátok?” Nem mindig ül le, olykor áll vagy járkál, a szauna meg se kottyan neki.

Bika: udvariasan köszön a bent lévőknek. Hát persze, hogy van nála valami finom illóolaj. Törölközőjét szépen maga alá helyezi, majd fekvő pozícióban élvezi a meleg kényelmét.

Ikrek: miatta rakták ki a „kérjük mellőzze a beszélgetést a szaunában!” táblát. Ha bent van valaki, önfeledt társalgásba kezd, és még a végén talán számot is cserélnek.

woman 1974220 960 720

Rák: valamelyik softszaunát látogatja meg inkább a finn helyett. Jobb szereti a csendet, a nyugalmat, ha nincsenek zavaró tényezők. Ha hangoskodnak, vagy zavarják őt a pihenésben, inkább kimegy.

Oroszlán: ő a szaunák mestere! Mindent tud a szaunáról minden tekintetben, és ezt nem fél megosztani mindenkivel.

Szűz: papucsot levesz, törölközőt szabályosan lehelyez, homokórát megfordít, szépen sorjában. Kályhán egyenletesen oszlatja el a vizet és homokszemre pontosan 15 percnél hagyja el a szaunát.

Mérleg: öntsünk fel, vagy inkább mégse? A felső pad nem biztos, hogy jó ötlet, talán az alsó jobb lenne. Ki kell bírni mind a 15 percet?

Skorpió: fél dézsát rápakol, majd miután mindenki kimenekült, ő rápakol még felet, hogy elkezdje élvezni is.

Nyilas: vele igazán élvezet szaunázni, mindig van egy jó poénja. Legalább addig bírja a hevítőt, mint te. Utána persze rögtön fejest ugrik a merülőbe, mert nagyon élvezi!

Livia banner

Bak: legyünk túl a test regenerációján, utána vár ismét a munka.

Vízöntő: bemegy, és megkérdezi, miért van mindenki fürdőruhában, azt legyenek kedvesek vegyék le, hisz szaunázni fürdőruha nélkül egészséges.

Halak: ő az, akit fel kell kelteni, mert elaludt a szaunában. De legalábbis nagyon elmélyült, az biztos. A színek, az illatok, a meleg, hmm…

 

És Te magadra ismertél? :-)

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés: