10 hétköznapi dolog amiről felismerheted, hogy egy igazi szaunamester lakozik benned

Rendszeres szaunázóként bizonyára már Te is megfigyeltél magadon néhány dolgot, érdekes szokásokat, ami megkülönböztet a nem szaunázó ismerőseidtől. Ennek tekintetében összegyűjtöttünk néhány példát, miről is lehet megkülönböztetni a szaunásokat. :-)

1. Még 40°-ban sem zavar, hogy pokoli meleg van az autóban, sőt! Míg úti társaid kérve kérnek, hogy kapcsold be a légkondit vagy húzd le az ablakokat, Te inkább a fűtést csavarod a maximumra.

autofutes

 

2.Míg másoknál dobókocka és bólogatós kutya díszíti az autót, addig Nálad hőmérő lifeg a visszapillantó alatt és természetesen a kedvenc szauna illatod árad az illatosítóból.

auto

3.Nem zavar, ha a párod kész gőzfürdőt csinál a fürdőszobából - élvezettel lépsz be a helyiségbe és élvezed minden pillanatát.

csap

4. Krémek, kozmetikumok hada van a birtokodban.

cukros testradír 120 800x800

5.Míg a többiek még csak a kisujjukat dugták bele a Balaton vízébe, Te már rég a tó közepén lubickolsz - mit Neked a huszonpárfokos víz a merülőmedencéhez képest?

balaton

6.Ha fűtés, akkor kandalló - nincs vita!

kandallo

7.Otthon minden egyes helyiségnek megvan a maga illata - citrom a mellékhelyiségben, levendula a nappaliban, banán a konyhában és így tovább...

illatok

8.Nagy gondot fordítasz a higiéniára - a törölközőket minden használat után rendre a mosógépbe dobod.

törölköző

9.Bográcsozás után nem kérdés, mindig Te öntöd a vizet a tűzre.

tűz

10.Ha nyaralni mentek, esélye sincs azoknak a helyeknek, ahol nincs a közelben szauna!

szaunashowbann3


Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés: