Vitamindús táplálkozás télen is! - a gyümölcsös-vitaminos programokról

Persze egy szaunás számára nem lehet kérdéses a gyümölcsök fogyasztásának fontossága, hiszen ki ne hallott volna már a gyümölcsös-vitaminos szaunásprogram típusról. Miért is olyan különleges ez a program télen?

Télen sokkal nagyobb odafigyelést igényel az immunrendszer védelme. A szauna önmagában segít a megőrzésében - ezúttal egy tökéletes téli szaunaprogram előnyeinek bemutatásával készültünk, amely igazi partner az immunerősítésben.

Télen sokkal kevesebb zöldséget-gyümölcsöt fogyasztunk, holott a napi ajánlott gyümölcs-zöldség bevitel 400 gramm. Soknak tűnik? Pedig ha jobban belegondolsz, gyorsan összeadódik – egy közepes méretű alma hozzávetőlegesen 200 grammot nyom.

Vitamin-, ásványi anyag és antioxidánsban gazdagok, amelyek amellett, hogy megőrzik az egészséged (megannyi súlyos betegség kockázatát csökkentik), ízletes desszertként is szolgálnak.

Szaunabolt >>

A gyümölcsös programok igazán intenzív élményt nyújtanak!

A gyümölcsök erőteljes illata, mely betölti a forró levegőt, bizony már önmagában megteremti a tökéletesség érzetét a bent ülő Vendégekben. De persze nincs is annál jobb, amikor az érzékek keverednek egymással. Egy íncsiklandozó gyümölcstálhoz a megfelelő gyümölcsös illatok választása garantáltan mindenkit elvarázsol.

A gyümölcsök nem kizárólag elfogyasztva, de a bőrre helyezve is csodákra képesek. Például míg a citrusfélék táplálják, fertőtlenítik, addig az avokádó feszesíti a bőrt. (Persze ha betartod a napi ajánlott fogyasztási mennyiséget, akkor néhány hónap múlva tapasztalni fogod, hogy bizony ily módon is szebbé teszi a bőrt.)

Mely vitaminokból szokott hiány lenni télen?

Mindenekelőtt ügyeljünk a megfelelő C-vitamin bevitelre, amely a téli nyavalyákat megelőzheti, vagy ha már elkaptunk valamit, akkor segíthet a legyőzésében. C-vitamin sok gyümölcsben van, köztük például az almában, a banánban, a kiwiben és persze a citromban is.

Télen az emberek hajlamosabbak a búskomor hangulatra, így javasolt több B vitamint juttatni a szervezetbe, amely kiváló stressz oldó. Az alma és a banán ezúttal is kitűnő választás, de ha nyáron raktároztál el télire némi cseresznyét, most előveheted. :-)

A kálciumot és magnéziumot is tartalmazó narancs és körte egész télen könnyedén beszerezhető, így remek választás a kínáló tál feltöltéséhez.

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés: