hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Debreceni élmények Ráckevén

Mi is kell egy jó szaunás estéhez? Alapnak venni kell egy jó társaságot és keresni egy olyan helyszínt, ahol sokan jól érzik magukat. Van egy kis közösség, akinek ez a hely Ráckevén van, azon belül is az Aqualand szaunarészlege, péntek esténként. 

Sok változás történt az utóbbi időben szaunás berkekben, az Aqualand is új szaunát kapott, miután a kis közösségünk több éves kérését figyelembe vette a tulajdonosi kör.

Itt tett látogatást a hétvégén a Sauna Team Debrecen két tagja: Végh Tímea és Végh Sándor. Hívtuk őket, és jöttek! Hamar megnézték a számukra új helyet, beültek megnézni egy "eredeti" Süni-féle programot majd 9 órától zárásig a 4 féle szauna programmal örvendeztették meg a vendégeket felöntéseikkel. De arra is figyeltek, hogy aki kimaradt az az ismétlésre bejutott. Nem volt hőbörgés, nem volt morgás, egyszerűen mindenki jól érezte magát zárásig. A fix, odajáró közönséget is meglepték Timiék tudásukkal és a szaunázás iránti hozzáállásukkal.

bannerjelentkezes2

Jó volt olyan emberekkel találkozni akik még sose jártak Ráckevén, és csak versenyeken találkoztunk. Jó volt tudni hogy több száz kilométert utazó szaunakedvelő is volt köztük. Kellemes este volt, aki ott volt ezt megerősítheti.

Végszónak pedig szeretnénk megköszönni az Aqualand vezetőinek a pozitív hozzáállást, a dolgozóiknak pedig a zárásig történő maximális figyelmet!

Februárban pedig újabb meglepetés!