hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Amikor Siófok Ráckevére érkezik....

Aki követi az elmúlt évek változásait a szaunázás terén bizonyára emlékszik arra hogy 5-6 éve inkább klasszikus, "alap felöntések" voltak, mint a ma tapasztalható programok. Mindenki örömmel ült be egy-egy sós bőrradirozásra, egy sörös-jeges borzongásra vagy épp egy klasszikus mézes szaunaprogramra. De az idő, az igény változást hozott és egyre több szaunamester készült a vendégeknek showfelöntésekkel, vagy épp különleges illat vagy kencés programokkal.

Ezt a változást törte meg sokunk örömére Molnár István, azaz ahogy többen ismerik Szaunamester Délipart. Március 4-én péntek este Ráckevén mutatta meg a közönségnek hogy a tradicióknak igenis van jelentősége. Ki merem mondani, hogy aki ott volt jól érezte magát.

Nem volt beöltözés, nem volt percre-másodpercre vágott zene, csak dézsák, szaunakanál, törölköző és zászló. És mindenki jól érezte magát. Megdöbbentek a vendégek, hogy egy csokor frissen vágott bazsalaikom összekötve és megforgatva a szauna levegőjében milyen varázslatos illatot ad ki magából. Igen, nem illóolaj volt az egyik fő illat, hanem a frissen vágott növény. És ugyanígy egy másik programon mennyire jól eltalálta Molnár Pisti azt a vízmennyiséget, ami akkor és ott épp kellett. Forróság volt de nem égtünk meg, és a kályhák sem adták meg magukat, hiszen nem lettek túl locsolva. És egy így ment négy alkalommal.

bannerjelentkezes2

A jó dolgokról nem igazán lehet túl sokat írni. Hiszen egyszerűen jó volt. Tradicionálisan. Visszavárja a közönség Istvánt Ráckevére!