hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Virgácsmester meglátogatta tanítványait

  • Posted on:  csütörtök, 06 June 2013 19:04
  • Írta: 

Viesturs Luka-Indans, 2011 virgácsolás bajnoka, szaunaszertartások és szaunaélet előadója, az Usui System Natural Healing diplomása meglátogatta a virgácsmesterség magyarországi meghonosítóit és előadóit szaunájukban, hogy felmérje az elsajátított tudásukat, illetve további tanácsokkal lássa el korábbi tanítványait, mellyel egyedülállóvá tehetik a magyarországi képzést. 

A két magyarországi Virgácsmester oktató, Molnár István - a siófoki Galerius fürdő és Wellness Központ Szaunamestere -, illetve Barabás Lívia a budapesti Life1 Corvin Wellness Szaunamestere örömmel fogadták egykori mesterüket, és igyekeztek igazán forró és látványos szaunaélményekkel elkápráztatni a lettországi bajnokot. A kölcsönösen gyümölcsöző kapcsolat és együttműködés meghatározó lehet a hazai Virgácsmester képzésben.

A Virgácsmesterség szakmai elméletét és gyakorlatát a közeljövőben mindazok elsajátíthatják, akik szeretnének mély ismereteket szerezni a különféle virgácsok elkészítésének és használatának tekintetében.