hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Foglalkozása: SzaunaMester

Munkaruha: kényelmes szaunaruha. Munkahely: meleg faház, alkalomszerűen gőzkabin. Munkahelyi hőmérséklet: 75-95 Celsius-fok. Munkaeszközök: dézsa, kanál, törölköző, szaunazászló, a legfinomabb illóolajok és azok keverékei. Munkakör: szaunamester.

Ha már eleged van az irodai robotolásból, a kimerítő megbeszélésekből és tárgyalásokból, az asztalodon sorakozó papírhalmokból, a számítógép vibráló fényéből, és ujjaid is megfáradtak már klaviatúra nyomkodásában, akkor ez a cikk neked szól. Hagyd az öltönyöd, a kosztümöd, a nyakkendőd a szekrényben, helyette fogd a törölköződ, húzd fel a szaunaruhát és ha kell neked, egy jó meleg köntöst is ragadj magadhoz!
 
Elfogadod, hogy munkanapjaid mostantól meleg, nyugodt de néha a vendégek tapsától hangos környezetben egy csodás wellness részleg szaunavilágában teljenek?

RX6P5977

Itt a lehetőség számodra, hogy megújulj egy európai szintű szolgáltatásokat nyújtó szakmában. Helyezkedj el egy olyan munkahelyen ahol jól érzed magad a munkád során és a pihenő időben egyaránt, élvezd ezeket az egészséges ugyanakkor páratlan élvezeteket a vendégeiddel együtt!

Cégünk a Magyar Wellness és Szauna Klub Kft. szaunamester tanfolyamán elsajátított ismeretek után egyedülálló munkakörülmények között dolgozhatsz, és hozzájárulhatsz a magyar szaunakultúra minél szélesebb körű elterjedéséhez.

Mindenki számára az egészség a legnagyobb kincs. Környezetünkben számos kártékony, romboló külső és belső hatás ér bennünket. A levegő, a magunkhoz vett étel, ital sem tisztán a természetből fakad, így fokozottan óvnunk kell egészségünket, és oda kell figyelnünk a helyes életmódra, a rendszeres méregtelenítésére. Az izzadás segít megszabadulni a felesleges méreganyagoktól, a rendszeres szaunázás testi-lelki pihenést, kikapcsolódást, gyógyulást biztosít nemcsak a beteg emberek számára, hanem ez egyik legkiválóbb megelőzési módszer, mely immunerősítő hatása miatt nagyon régmúltra tekint vissza.

Napjainkban egyre nő az igény a különböző fürdők, wellness központok kényeztető szolgáltatásai iránt, ma már nem elég egy szaunát megépíteni és bekapcsolni, kell egy olyan személy is aki érti a működését, segíti a vendégeket és jó hangulatot, maradandó élményt biztosít. A szaunázás manapság már egy olyan különleges, egyedülállóan pihentető program, amely komoly felkészülést és hozzáértő szakmai tudást igényel.

bannerpélda1

 

A szaunamester a szaunavilág titkainak mindent tudó professzora, aki tisztában van a szaunázás szabályaival, azokat betartja és betartatja. Ismeri a helyben lévő szaunák sajátosságait és gondoskodik az szakszerű üzemeltetéséről, többek között ő felel a megfelelő páratartalom beállításáért, törölközőjével kevergeti, terelgeti a forró levegőt, figyeli a vendégek reakcióit és személyreszabottan legyezi vendégeit. Lebonyolítja és felügyeli a különböző szaunaprogramokat és szaunaszeánszokat, irányítja a vendégeket pihenőidőben, gyümölcslevet és vizet kínál számukra, és gondoskodik arról, hogy a szaunázás felejthetetlen élményt jelentsen hazatérésük után.

Ismerd meg a wellness világ közepét a szaunák terét, mélyülj el a szaunakultúra több ezer éves titkaiban, szerezz piacképes, használható tudást, és válj a szaunázás szakavatott mesterévé!

Jelentkezz képzésünkre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy olvass még...

szaunamester

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható: