hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Kellemes illatok, tágas helyiség - szaunakellékeink széles választékával várjuk Vendégeinket!

  • Posted on:  csütörtök, 11 May 2017 13:30
  • Írta: 

Szaunaboltunk végre olyan helyre költözött, ahol nem kizárólag termékeink nyújtanak wellness hangulatot! Szeretettel várunk Téged is a Hunguest Hotel Millennium wellness részlegében, ahol valóban igazi szaunás hangulatban válogathatsz gazdag kínálatunkból!

IMG 2792

A helyszín megközelítése nem okoz nehézséget, a népligeti buszállomástól öt percen belül gyalog is elérhető (Üllői út 94-98.). Járművel pedig a szomszédos utcában szinte mindig lehet találni szabad parkolóhelyeket.

A szállodába belépve a recepción segítenek eligazodni, de néhány lépést követően magad is tudni fogod az utat. Nem csupán a lépcsőfordulóban elhelyezett iránymutató plakátból, hanem a varázslatos illatokból is, amelyek az üzletünkből jönnek

A bolt tágas mivolta lehetővé tette, hogy gazdag kínálatunk valamennyi eleme megtekinthető legyen. Szauna illatok sokasága, dörzskesztyűk, virgácsok, különböző krémek, melyek a szaunázás élményét tovább fokozzák, textíliák és még sorolhatnám, mik várnak rád. Kihelyezett termékeink között mind a vendégek, mind a szaunamesterek megtalálják a szükséges kiegészítőket.

 

 

 

Miért érdemes személyesen is ellátogatnod üzletünkbe?

Online könnyű beleveszni a tartalomba. Noha igyekszünk minél több szakmai információt megosztani és lehetőséged van a Szaunabolt.hu bal alsó sarkában feltüntetett alkalmazáson keresztül szakmai segítséget kérni, személyesen ezen felül alkalmad nyílik rá, hogy vásárlás előtt például megtapintsd az adott textíliát vagy megszaglászd a kívánt szauna illatot.


IMG 2798 IMG 2799 IMG 2800
IMG 2801 IMG 2803 IMG 2802
IMG 2804 IMG 2797

Várunk szeretettel szaunaboltunkban! :-)