hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Megszülettek a bajnokok!

Véget ért a Mellis I. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság Egerszalóki döntője, a SzaunaClub és a Sauna Boulevard Kft. által megrendezett rendezvénysorozat utolsó állomásán.

szaunaclublogo

Nagyszámú szaunázni szerető vendég érkezett a döntő színvonalas és méltán kiválasztott helyszínére, a Saliris Resort külső wellness részlegébe. Szikrázó napsütésben, nagyon sok vendég gyűrűjében várhattuk a rendezvénysorozat utolsó fordulóját.

A szaunamesterek felkészültek, hiszen egyaránt látszott a rutin, a gyakorlás és az előkészületekbe fektetett rengeteg idő. Vendégek és drukkoló szaunamesterek érkeztek az ország különböző tájairól, Magyarhertelendről, Budapestről, Siófokról, Debrecenből és az ország még több pontjáról, sőt Szlovákiából is,  hogy részesei lehessenek az első magyar amatőr és profi Szaunamester Bajnok avatásának.

Jó volt látni, hogy ez a kis formálódó szakmabeli közösség egyre jobban összetart, segítik egymást és rivalizálás helyett a tapasztalatcserékkel, ötletekkel és egy kis közös szórakozással emelik a szakmájukat egyre magasabb szintre. Munkájuk gyümölcsében örömüket lelik vendégeik.

 

Reméljük a következő években is egyre többen csatlakoznak, vesznek részt ezen a rendezvénysorozaton, ami vendégek szórakoztatása mellett nagyon nagy részben róluk a szaunamesterekről szól. Biztosak vagyunk benne, hogy összefogásukkal példamutató sikereket fognak elérni a magyar fürdő és szaunakultúra területén.

 

sauna boulevard logo

A verseny szaunaprogramok 480 férőhelyét a vendégek közel egy óra alatt lefoglalták és többségében pontosan, rendezetten érkeztek a szaunák bejárata elé.

A hét forduló után a döntőbe jutott 3 amatőr és 3 profi szaunamester mérte össze most tudását, a bajnokságban megszokott módon. Minden szaunamesternek két-két szaunaprogramot kellett bemutatni, igyekezve a vendégeket jól megizzasztva szórakoztatni és nem utolsó sorban a jó eredmények elérése érdekében elkápráztatni tudásukkal.

Mindent bevetettek, hiszen rengeteg finom illat, bőrt tápláló anyag, és finomabbnál finomabb hűsítő és frissítő ital került felszolgálásra a szaunázók részére, hogy így fokozzák a már a szaunában legyezéssel nyújtott izzasztó élményeket.

A későn érkező vendégek sem maradtak teljesen hoppon, hiszen többször akadt szabad hely a szaunában, mert voltak, akik magukat kissé túlvállalva az intenzív élmények hatására kidőltek.

 

További köszönet a Saliris Resort teljes szaunamester csapatának, hogy a másik szaunába a kiszorult vendégek részére a versenyprogramokhoz méltó szauna felöntéseket tartottak.

Így talán minden vendég egy nagyon kellemes napot tölthetett Magyarország egyik legnagyobb wellness rendezvénysorozatának utolsó helyszínén.

 bannerpélda1


 

Eredmények:

Csapat kategória:

  • A hét fordulóban, a vendégek által leadott eredmények alapján Magyarország legjobb szaunamester csapatai
  • Aranyérmes Debreceni Szauna Klub csapata
  • Ezüstérmes Egerszalóki Saliris Resort csapata
  • Bronzérmes Magyarhertelendi Termálfürdő csapata

A hét forduló alapján a döntőbe jutott 3 amatőr szaunamester, a vendégek értékelése alapján az alábbi helyezéseket érte el:

 

 1. Aranyérmes a SzaunaClub legjobb amatőr férfi szaunamestere és 2013 év szaunamester bajnoka amatőr kategóriában:

Végh Sándor Debreceni szauna Klub - pontszám: 23,711

2. Ezüst érmes - A SzaunaClub legjobb amatőr női szaunamestere 

Jobst Dominika Magyarhertelendi Termálfürdő - pontszám: 22,589

3. Bronz érmes

Menyhárt Gábor Egerszalók Saliris Resort - pontszám: 21,728

A hét forduló alapján a döntőbe jutott 3 profi szaunamester, a vendégek értékelése alapján az alábbi helyezést érte el:

 

1. Aranyérmes a SzaunaClub legjobb profi szaunamestere és 2013 év szaunamester bajnoka profi kategóriában:

Barabás Lívia LIFE 1 Wellness Klub pontszám: 23,328

2. Ezüst érmes

Kovács Tímea Debreceni szauna Klub pontszám: 23,231

3. Bronz érmes

Kocsis Ibolya Debreceni szauna Klub pontszám: 23,027


Köszönet mind a 32 szaunamesternek akik elindultak és színvonalas munkájukkal emelték egyre magasabbra a szaunázás lobogóját nem kevés időt, pénzt áldozva e nemes megmérettetésre. Köszönet a fordulók alatt nyújtott kimagasló és tisztességes teljesítményért és Fair Play hozáállásért.

Köszönjük a fürdőknek a bemutatkozási lehetőséget, hogy megmutathattuk a SzaunaClub minőségi szaunázás iránti elkötelezettségét és a szaunázó vendégek összefogásának erejét. A fürdővezetőknek a megrendezéshez adott támogatásukat és a szervezésben nyújtott segítségüket.

Legnagyobb köszönet a zsűrinek, a résztvevő vendégeknek, akik sokan csak a rendezvény miatt jöttek el több helyszínre velünk és segítették eldönteni a sok kiváló szaunamester közül ki legyen 2013-ban a legjobb Szaunamester és a SzaunaClub Bajnoka.

 

Nem utolsó sorban nagyon szeretnénk megköszönni azt, hogy ez a rendezvény ilyen színvonalon megrendezésre kerülhetett, hogy a sorozat majd minden állomásán végig támogatott, velünk volt, továbbá a helyi díjakat biztosította a

Sauna Boulevard Kft.

szponzori tevékenységét, maximális támogatását, a kiosztott és bemutatott minőségi készítményeit.

 

Köszönjük mindenkinek aki részt vett a szervezésben, a lebonyolításban, a szaunamesterek értékelésében, hogy minden várakozást felülmúló rekordok születtek, vendégszám, szaunamesterek száma és szaunaprogramok tekintetében.

Következik a II. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság 2013 őszétől, ahol újra a szaunába hívjuk a szaunamestereket és vendégeket, hogy megnézzük tudunk-e még tovább fejlődni és bemutatni hogy munkánk által hamarosan akár jobb lehet a szaunakultúránk mint nyugati szomszédainknál.

 

Utoljára frissítve: csütörtök, 09 February 2017 15:51