hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

A szaunamester egy olyan személy, aki szorosan hozzátartozik a szaunavilághoz, mindent tud róla, a helyről, a sajátosságokról és az általános szabályokról. Nyugodtan fordulhatunk hozzá kérdéseinkkel, segítségünkre lesz a pihenés alatt.

Általában tőle kapjuk a szaunalepedőt és vannak helyek ahol a szaunamester feladata a szauna páratartalmának beállítása, szinten tartása a szaunaprogramokon kívül is. Ilyen esetben mindenképpen hagyjuk meg neki ezt a feladatot, ne kezdjünk bele nagy locsolásokba. Ha részt veszünk egy szaunaprogramon, akkor ő lesz az aki, azt az időt, amit a pihenéssel és a kikapcsolódással töltünk ő végig dolgozza. Vannak helyek, ahol a ráöntéseket végző személy nem a szaunavilág alkalmazottja, lehet külsős személy, vagy hobbi szinten űző lelkes amatőr, vagy akár tanult profi.

szaunamester 001

Vizet önt a szaunakályhára, a felszabaduló párát egyenletesen szétoszlatja a szaunában, az erőteljesebb, intenzívebb izzadásunk érdekében törölközőjével keveri, tereli a forró levegőt. A program sajátosságainak megfelelő eszközöket, és természetes anyagokat oszt szét a szaunázók között, közben figyel a szauna tisztaságára, a szabályok betartására.

Pihenő időben gyümölcslevet, vizet kínál. Figyel arra, hogy mindenki biztonságban, egészségben élvezhesse a pihenésnek ezt a módját. A szaunamester munkája alatt nagyon sok mindent megtudhatunk a szaunázásról, az izzadás hatásairól. Olyan élményekkel tölt fel minket, amit még nagyon sokszor át szeretnénk élni.

Sokan, egy szaunamester által vezényel programot követően lettek a szaunázás szerelmesei. Ma már egyre több fürdőben, wellness részlegben találkozhatunk velük, élvezetesebbé téve a hétvégék alatti pihenést, vagy egy jó hangulatú szaunaest alatti szórakozást. A szaunaprogram végén, ha úgy kívánjuk tapssal vagy a pad ütögetésével tetszésünket fejezhetjük ki, megérdemlik, ezen hőmérsékleten végzett kitartó munkájuk gyümölcseként.


bannerpélda1

Ha többet szeretnél megtudni róla, a következő cikk segítséedre lehet: SzaunaMester

 

Képzéseinkről információk: ITT vagy írj nekünk Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:

 

Jó Szaunázást és Pihenést Kívánunk!

SzaunaClub

 

Észrevételed van? Kiegészítenéd? Valamivel nem értesz egyet? Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., várjuk a leveled!

 

Keress, kövess minket a többi platformunkon is! Köszönjük!

facebook 50x50 GooglePlus logos 50X50 Twitter Log 50x41 instagram 50x50 Youtube logo 50x50

 

 

Tovább a kategóriában: « SzaunaKisOKOS SzaunaProgram »