Török Márton

marton

Török Márton szaunamestertől igazi pörgős programokra lehet számítani! Célja a szaunakultúra széles körű terjesztése, ehhez pedig akár távoleső helyszínekre is hajlandó vendég szaunamesterként ellátogatni.  

Váradi Zsolt

varadi zsolt szaunamesterVáradi Zsolt, a kaposvári Virágfürdő állandó Szaunamestere, akinek célja a folyamatos fejlődésen túl, hogy hamarosan versenyeken is megmérettesse magát!

Pusztai Julianna

julianna szaunamesterPusztai Julianna, aki leginkább a ritmusos, pörgős, energikus show programokat szereti, magas hőfokon és aki folyamatosan keresi az újdonságokat, melyekkel fejlesztheti szaunamester tudását!

 

 

Nyári-Vincze Zsolt

Zsolt elokepNyári-Vincze Zsolt a szaunamester, aki Németország első, s Európa második legjobb wellness szállodájában dolgozik, vágya pedig, hogy hamarosan saját vállalkozást indítson!

 

Pápai Zsuzsanna

szaunaPápai Zsuzsanna a szaunamester, aki kiemelkedően fontosnak tartja a természetes bőrápolást és aki megtalálta a szépséget a természet patikájában, a gyógynövények világában!

 

Ambrus Bálint

avatar

Ambrus Bálint, akinek a magyar határtól nem messze, alig egy órányira sikerült Ausztirában szaunamesterként elhelyezkednie és célja nem kevesebb, mint a világbajnokságon való részvétel!

Tóth Ditke

21015534 1817906341557775 694197454 n

Tóth Ditke, a szaunamester, aki már kiskora óta rajong a szauna adta élményekért. Folyamatosan fejlődik, képzi magát, miközben a versenyeken is eredményesen helyt áll! Fő célja, hogy minden vendégét elégedetté tegye és nyitottan fogadja a munkaajánlatokat is!

Csősz Tibor

P1030625 efx

Csősz Tibor szaunamester, aki szívesen utazik akár messzebb vidékekre is, hogy a szaunázni vágyók kedvében járhasson!

Bogádi Nikoletta

Bogadi Niki

Bogádi Nikoletta, a szaunamester, aki szereti a változatosságot és bátran néz szembe a szakmai kihívásokkal!

Miskolczi Sándor

miskolczi

Miskolczi Sándor, 2015-ben végzett szaunamester, akinek a versenyeken való részvételen túl fő elhatározása, hogy minden vendégnek örömet okozzon.

Egri Csaba

avatar

Egri Csaba, a szaunamester, aki 20 éves szakmai tapasztalatán, számos rangos versenyben való eredményes részvételén túl a Hungarian Sauna Roadshow megalapításával büszkélkedhet. 

Kocsis Ibolya

11150451 976264689058944 4711742413288427880 n

Kocsis Ibolya, az oktató, akinek számtalan tehetséges szaunamester köszönheti szakmai tudását.  

Zsigmond Tamás

Zsigmond

Zsigmond Tamás, a szombathelyi szaunamester, aki legfőbb célját már elérte - belopta magát a szaunázni vágyók szívébe. :-)

Szabó Zoltán

szabo zoltan2

Szabó Zoltán, akinek őszinte szavaiból árad az odaadás - szívvel-lélekkel csinálja azt, amihez a legjobban ért: elvarázsolja a vendégeket tehetségével.

Bagó Gábor

bagogabor3

Bagó Gábor, akiről bátran állítható, hogy szaunázás terén nem szenved tapasztalathiányban. Többszörös bajnok és már Európa-szerte megmutatta tehetségét!

Kozma Gábor

Kozma

Kozma Gábor, a szaunamester, aki mindig gondosan ügyel a vendégek igényeire szerte az országban. :-)

Vigyikán György

Vigyikán György

Vigyikán György, aki személyesen is megtapasztalhatta a finnek szaunázási szokásait. Az ott szerzett tapasztalatokat és élményeket pedig igyekszik minél szélesebb körben terjeszteni.

Tótfalusi Roland

Tótfalusi Roland West Wind Sauna team

Tótfalusi Roland, a West Wind Sauna Team Hungary egyik alapító tagja, akinél inkább pörgősebb, latinos szaunaprogramokkal találkozhatsz!

Szabó Dániel

Szabó Dániel

Szabó Dániel a West Wind Sauna Team Hungary egyik alapító tagja, akinek célja, hogy minél szélesebb körben ismertesse meg magát mind a vendégek körében, mind a rendezvények keretei között!

Skita Péter

16797064 1461947240503148 3084618342196638138 o

Skita Péter, a szaunamester, akinél soha nem lehetsz biztos abban, hogy mire is számíthatsz a következő programot illetően. Minden programtípust egyaránt kedveli, az hogy éppen melyiket nyújtja, kizárólag hangulatfüggő.

Molnár István

molnár

Molnár István, másnevén a Szaunamester Délipart. István szauna- és virgácsmester is egyben, ami azonban igazán különlegessé teszi, hogy bármikor és bárhol képes szaunaprogramot adni. Kíváncsi vagy hogyan is lehetséges ez? :-)

Jandrasits Andrea

JANDRASITS ANDREA JAJA

Jandrasits Andrea, aki az igazán temperamentumos programokat szereti. Energiából tehát sosem elég, így talán nem is csodálkozhatunk, hogy mottója a kávé köré fonódott. :-)

Jakab Klaudia

Jakab

Jakab Klaudia, a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum lelkes szaunamestere, aki igazán büszke lehet rá, hogy egy ilyen pörgős, felkapott fürdőben is példaértékűen megállja a helyét!

Hornyák Balázs

Hornyak Balazs

Hornyák Balázs, a szaunamester, akit nem riasztanak meg a távoli utazások és akivel rendszeresen találkozhatsz a bajnokságokon!

Kispál Horváth Árpád

Kispál Horváth Árpád

Kispál Horváth Árpád, aki már 15 éve felelősségteljesen jár a szaunázni vágyó vendégek kedvében. Stílusát a relax programokban találta meg, de a szaunázás más területein is kiválóan helyt áll!  

Csaba Tünde

Tündi

Csaba Tünde, a 2015-ös a Harvia-Saunabau Magyar Országos Szaunamester Bajnokság siklósi fordulójának győztese, aki változatos programokkal várja a forróságra vágyó vendégeket Magyarhertelenden.

Szilágyi Hajnalka

Hajni

Szilágyi Hajnalka, aki nem csak sikeres szaunamester, de masszőrként is megállja a helyét! A változatosság híve - igyekszik színes programokkal elvarázsolni közönségét és nem ódzkodik, ha messzi tájakra hívják vendég szaunamesternek.

Kerekes Péter

KerekesPeterKerekes Péter, 2013-ban végzett szaunamester, aki nem zárkózik el a lehetőségek elől!

Baráth Péter

BaráthPéter 1

Baráth Péter, aki szaunamesterként többszörösen büszkélkedhet az országos bajnoki címmel. Kitudja, lehet még a világbajnokságon is látni fogjuk?

Németh Miklós Donát

donat

Németh Miklós Donát, a székesfehérvári Árpád fürdő szaunamestere, akit már a Harvai-Saunabau IV. Magyar Szaunamester Bajnokságról korábban megismerhettünk. 

Csapó István

Pisti

Csapó István, a Zalakarosi fürdő szaunamestere, aki minden bizonnyal folyamatos pörgésben van - magas célok vezérlik, amelyek eléréséhez igyekszik a legjobbat kihozni magából!

Pemmer Attila

pemmerattila

Pemmer Attila, SzaunaClubnál végzett szaunamester, aki sokáig németországban kamatoztatta tudását és jelenleg Ráckevén az Aqualandban dolgozik

Gáti Gábor

Gáti Gábor

Gáti Gábor, aki nem csak a vendégeket kápráztatja el tudásával, hanem a képzések során is aktívan tevékenykedik!

Szaunamesterek adatlap

Kedves Szaunamesterek!

Szeretnénk munkatátokat segíteni azzal, hogy bemutatunk benneteket a szaunázni szerető vendégeknek! 

Amennnyiben ti is fontosnak tartjátok, hogy sokan járjanak szaunázni, sok helyen, sok szaunamestert ismerjenek meg, akkor kérlek tölsd ki és küld el részünkre ezt az adatlapot! Nem számít hol tanultál vagy hol dolgozol, szívesen látunk a csapatban.

Az adatlapot, kérésedre bármikor eltávolítjuk, megváltoztatjuk, aktualizáljuk! Fontos, hogy minden kérésre válaszolj, és kitöltés után, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre küldj magadaról minimum 1 de lehet akár több fényképet is. Ha készült rólad video mely megtalálható a youtubon, akkor kérlek annak a linkjét is küld el a fényképed mellett.


Név:*
Elérhetőség (megadhatsz, telefonszámot vagy email címet vagy akár mind a kettőt) nyilvános adat lesz:*
1. Írd le mióta dolgozol szaunamesterként. 2. hol végeztél merre dolgoztál a legtöbbet eddig. 3. Milyen eredményeidre vagy a legbüszkébb eddig. 4. Mik a céljaid*
Írd le. 1. Milyen típusú szaunaprogramokat szeretsz tartani. (relax, classic, show) 2. Mik a kedvenc illataid. 3. Szívesen elmennél e vendég szaunamesternek és ha igen milyen távolságban tudsz utazni.*
1. Mutasd be a szauna-wellnessrészleget ahol dolgozol. 2. Mik a legnagyobb előnyei? 3. Miért érdemes hozzátok ellátogatni? 4. Mennyi és milyen típusú szaunaprogramok vannak általában? 4. Hányan vagytok szaunamesterek? 5. Milyen hangulat? 5.Fürdőruhás vagy fürdőruhamtes szaunarészlegetek van?*
Írj egy gondolatot, mottót, idézetet ami szerinted a legjobban jellemez téged