Pemmer Attila

  • Posted on:  kedd, 14 February 2017 15:25

pemmerattila

Pemmer Attila, SzaunaClubnál végzett szaunamester, aki sokáig németországban kamatoztatta tudását és jelenleg Ráckevén az Aqualandban dolgozik

csík

Múlt a jövő tükrében:

2015 október óta vagyok szaunamester. A Szaunaclubnál végeztem, Ráckevén az Aqualand fürdőben dolgoztam, aztán sikerült kijutnom Németországba, Eibenstockban a Badegarten Bad fürdőben voltam szaunamester. Egyben erre is vagyok a legbüszkébb, hogy önerőből, ismeretség nélkül kijutottam ilyen helyre dolgozni. Idén május óta ismét Ráckevén az Aqualandban vagyok megtalálható.


Specialítás:

Bármilyen típusú szaunaprogramot szeretek tartani, relaxot is, de kosztümös show programot is. A gyümölcs illatokat szeretem a legjobban, de programfüggő, hogy mit használok. Szívesen megyek az ország bármely tájára szaunaprogramot tartani.


 A hely, ahol dolgozom:

A wellness részlegünkben egy gőzfürdő, egy sószoba, egy infrakabin van és 3 szauna, az egyik az 55-60 fokos bioszauna, van egy 15 férőhelyes finn szauna, és egy kb 35 férőhelyes szauna, ahol a szaunaprogramokat tartjuk.

Hétköznap 3 program van, hétvégéken napi 8-10. Beugrós szaunamesterekkel együtt öten vagyunk. Szerda és péntek este vannak fürdőruhamentes programok, de máskor is örömmel vesszük, ha szaunalepedőben jönnek szaunázni a vendégek.


Mottó:

Csak szívvel lehet csinálni, ez nem munka, ez elhivatottság.


Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36704112646

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 7879 alkalommal
Tovább a kategóriában: « Gáti Gábor Csapó István »