Pemmer Attila

  • Posted on:  kedd, 14 February 2017 15:25

pemmerattila

Pemmer Attila, SzaunaClubnál végzett szaunamester, aki sokáig németországban kamatoztatta tudását és jelenleg Ráckevén az Aqualandban dolgozik

csík

Múlt a jövő tükrében:

2015. novembere óta vagyok szaunamester. A Szaunaclubnál végeztem, Ráckevén az Aqualand fürdőben kezdtem dolgozni, aztán kikerültem Németországba, ahol több fürdőben is csináltam programot:

  • Emden,
  • Aurich,
  • Weisenstadt,
  • Eibenstockban,
  • a Badegarten Bad-ban 8 hónapigdolgoztam, ott rengeteget tanultam a szakmáról, a tradicionálisorosz programokról.

A nagy szaunában, ami elvileg 130 férőhelyes, 181 ember előtt mutathattam be a magyaros betyár programomat csikósruhában, ez állandó programom lett, mert annyira szerette a közönség. Most újra Ráckevén az Aqualandban dolgozom, szeretném a tapasztalataimat hasznosítani.


Specialítás:

Minden szaunaprogramot szeretek. A relax programokat is - akár hangtállal -, de a show programokat, vagy bármilyentradicionális programot is szeretek csinálni. Szívesen megyek bárhová vendégszaunamesternek. A távolság nem akadály.

Kedvenc illat... az édes illatokat és a virág illatokat szeretem.


 A hely, ahol dolgozom:

Ráckevén két nap van ami textilmentes: szerda és péntek este nyolc órától.

4 szaunánk van, egy infra, egy relax, két finn szauna. A nagyobbik kb. 35 férőhelyes, ebben vannak a programok. Mindennap vannak szaunaprogramok. Hétköznap 3, hétvégén jóval több. Nagyon jó hangulatú programok vannak, többen vagyunk szaunamesterek, vannak, akik hétvégén jönnek, van aki hétközben, van aki csak pénteken.


Mottó:

Ezt amesterséget csak szívből lehet csinálni.


Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 6314 alkalommal
Tovább a kategóriában: « Gáti Gábor Csapó István »