Pemmer Attila

  • Posted on:  kedd, 14 February 2017 15:25

pemmerattila

Pemmer Attila jelenleg Németországban színesíti a szaunázás kultúráját tehetségével. Attila többször mérette meg tudását hazánkban rendezett szaunamester versenyeken. Reméljük, céljai hamarosan valóra válnak, köztük, hogy visszatér Magyarországra!

csík

Múlt a jövő tükrében:

A Szaunaclubnál végeztem 2015. szeptember végén, utána egyből a Ráckevén található Aqualand Wellnesfürdőben dolgoztam, egészen 2016. novemberéig.

2016-ban a Szauna Oscar versenyen, 2016. őszén pedig a Szaunaclub bajnokságon indultam a ráckevei, illetve a tamási fordulóban is.

Jelenleg Németországban dolgozom, az anyagi helyzetem miatt kénytelen voltam külföldre jönni, de idén karácsonykor már szeretnék újra otthon lenni. Céljaim között szerepel, hogy minél több helyen, minél több szaunaprogramot nyújthassak, versenyekre, roadshowkra látogathassak el. Nagyon szeretek szaunaprogramokat adni.


Specialítás:

Az erőteljes legyezéses programokat szeretem, lendületes zenei aláfestéssel. Ráckevén nagyon jó hangrendszer van a szaunában, amelyre a visszajelzések alapján elmondhatom, hogy igazán jó szaunabulikat szoktam adni.

Az illóolajok terén a virágillatokat szeretem, ezen felül kedvelem a narancs, citrom, mandarin illatokat keverve gerániummal, levendulával, rozmaringgal, pici mentával, de persze az újdonságokat sem tagadom meg.

Ha célom megvalósul és újra Magyarországon leszek, akkor az ország bármely pontjára szívesen megyek szaunaprogramokat tartani.


 A hely, ahol dolgozom:

Ráckevén 2 kisebb és egy 35 fős szauna van, ahol a programokat tartjuk. A ráckevei gyógyvíz nagyon híres a jótékony hatásairól. 

Péntek esténként vannak a fürdőruhamentes szaunaprogramok, két szaunamester gondoskodik a vendégekről. Jelenleg két szaunamester van Gujka Ferenc és Galyas Tamás, illetve rajtuk kívül még vendég szaunamesterek vannak. A pénteki szaunaesték kivételével fürdőruhás programok vannak. A kihívást jelentő feladatok között szerepel ezen felül a vendégek tájékoztatása az egészséges, helyes szaunahasználatról.


Mottó:

Manapság nagyon a show irányába ment a szaunázás, ami nagyon látványos, de sok esetben már nincs meg a szaunahatás. Én próbálom a középutat bejárni, hogy igenis izzadjon a vendég a szaunában (hiszen azért jön), de legyen egy kis látvány, jó hangulat. A szaunahatás azonban elmaradhatatlan - hogy a szauna kifejtse az egészséges hatását. Próbálom így felépíteni a programjaimat.


Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: +36704112646

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 5619 alkalommal
Tovább a kategóriában: « Gáti Gábor Csapó István »