Csapó István

  • Posted on:  szerda, 15 February 2017 12:32

Pisti

Csapó István, a Zalakarosi fürdő szaunamestere, aki minden bizonnyal folyamatos pörgésben van - magas célok vezérlik, amelyek eléréséhez igyekszik a legjobbat kihozni magából!

csík

Múlt a jövő tükrében:

2014 márciusa óta vagyok szaunamester. Tanulmányaimat a Griff oktatóközpont nagykanizsai kirendeltségénél végeztem, több Bükfürdős szaunamester bevonásával. Azóta is a Zalakarosi fürdőben dolgozok ebben a munkakörben. Céljaim közt szerepel a ventilációs technikáim folyamatos fejlesztése, és idővel szeretnék hazai szaunamester versenyeken indulni.


Specialitás:

Szinte kivétel nélkül minden szaunaprogramban megtalálom az élvezetet - nyitott vagyok az újdonságokra is, de ami talán a legközelebb áll a szívemhez az a classic felöntés.

Szívesen megyek vendég szaunamesternek, számomra a távolság nem akadályminden megbeszélés kérdése. :)


 A hely, ahol dolgozom:

Zalakarosi fürdőben mind a textiles, és textil mentes szaunázás is adott külön részlegen. Szauna udvarunkban fürdőruha mentes, szauna lepedőben felöntéseink minden nap két alkalommal történnek. (11:00 Mézs; 15:00 Jeges)


Mottó:

Úgy élem az életem, ahogy a szívem diktálja, és úgy érzem, így vagyok teljes! 


Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 8430 alkalommal