Németh Miklós Donát

  • Posted on:  szerda, 15 February 2017 12:49

donat

Németh Miklós Donát, a székesfehérvári Árpád fürdő szaunamestere, akit már a Harvai-Saunabau IV. Magyar Szaunamester Bajnokságról korábban megismerhettünk. 

 csík

Múlt a jövő tükrében:

2002-óta dolgozok szaunamesterként a székesfehérvári Árpád fürdőben. 2016-ban a Harvi-Saunabau IV. Magyar Szaunamester Bajnokságon 2. helyezést értem el, majd az első hazai Aufguss WM Világbajnokság kvalifikációján bejutottam a legjobb öt közé! Célom, hogy minél több vendéget megismertessem a helyes szaunakultúrát.


Specialitás:

Mindegyik szaunaprogramot szívesen nyújtom, legyen az nyugodt, pihentető, relaxáló vagy classic, ahol csak az illatok, a legyezés és a zene van. Szeretem a beöltözős, bulizós történetet, színházi műsort előadó show programokat is a sok-sok legyezés technikával.

Kedvenc illataim a citrus, a fás és gyógynövényes illatok!

Szívesen megyek vendégeskedni más fürdőkbe is. Rendszeresen tartok programokat Fejér megye körzetében, de szívesen megyek távolabbi helyekre is alkalmanként.


 A hely, ahol dolgozom:

Az Árpád fürdő egy kis családias wellness fürdő, amely 120-130 fő befogadására alkalmas. Három szaunánk van, amiből a kültéri egy 8 fős félrönk szauna, az első emeleti szaunánk pedig 14 fős. Ezek fürdőruhás szaunák, de ha csak ez a kettő megy, akkor a kültéri szauna fürdőruhamentes textiles szokott lenni!

A második emeletenvan a Mester szaunánk, ami 28-30 fős és mindig minden esetben fürdőruhamentes textiles. A fürdőnk előnye, hogy kis létszámú, így nyugodtan lehet pihenni és feltöltődni. Nálunk minden nap legalább 4 program van. A kiemelt, forgalmasabb napokon - szerdán, csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap - 6-8 program szokott lenni.

Jelenleg négyen vagyunk szaunamesterek. A fürdőnkbe már több mint egy éve fennálló szaunacsapat jött össze, akik helyi törzsvendégeként nagyon jó hangulatot teremtenek!


 Mottó:

"Vannak, akik inkább a szívükre hallgatnak, és nem arra, amit mások diktálnak. Ritkán találkozni ilyen emberekkel, de ők azok, akik emlékeztetnek arra, hogy ha elindultál az utadon, ne tántorítsanak el a kétségek és gyötrelmek, hogy jó abban hinni, hogy nincs “nem tudom”, hogy nincs “úgyse sikerül” vagy “lehetetlen”. Ők emlékeztetnek minket arra, hogy jó elhinni, a lehetetlen nem létezik."

Sean Thompson


Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 6814 alkalommal