Csaba Tünde

  • Posted on:  csütörtök, 23 February 2017 16:10

Tündi

Csaba Tünde, a 2015-ös a Harvia-Saunabau Magyar Országos Szaunamester Bajnokság siklósi fordulójának győztese, aki változatos programokkal várja a forróságra vágyó vendégeket Magyarhertelenden.

csík

Múlt a jövő tükrében:

2012-ben kezdtem el dolgozni a Magyarhertelendi Termálfürdőben, mint szaunamester. Hogy gyarapítsam tudásomat, a Szaunaclub keretei között elvégeztem a szükséges szaunamester képzést.

A rengeteg gyakorlás eredményeképp 2015 novemberében sikerült megnyernem a Harvia-Saunabau Magyar Országos Szaunamester Bajnokság siklósi fordulóját, Hungaricum témakörben. Később ez segített hozzá, hogy ott lehettem a döntőben, ami már önmagában nagyon jó érzés volt.


Specialitás:

Nincs kifejezetten kedvenc szaunamester programom - mindegyik típusnak meg van a maga különlegessége, amelyet a vendégek és én magam is egyaránt élvezünk. Egy jól megválasztott zenével, egy szuper classic programot lehet tartani; de ha van egy jó jelmezed már el is varázsoltad a vendégeket a show programon. A relax program nálam nem feltétlenül azt jelenti, hogy madárcsicsergést hallgatunk. Lehet egy picit dinamikusabb, és ugyanúgy el tud lazulni a vendég, ha átadja magát a zenének.

Illatok tekintetéven a citrusos és mentás illatok mindig nyerőek nálam

Vendég szaunamesterként mindig megtisztelő egy-egy meghívás, aminek szívesen eleget is tettem/teszek a közeljövőben is. Km-ben nem is gondolkodtam sosem, rugalmasnak tartom magam, vezetni pedig nagyon szeretek. Talán mert az utóbbi is kikapcsol.


A hely, ahol dolgozom:

Magyarhertelenden heten dolgozunk szaunamesterként, mondhatni mindegyikünk szívügye, hiszen a fő tevékenységünk teljesen más.

Nálunk csakis kizárólag fürdőruhamentesen lehet szaunázni, a kombinált jegy vásárlása jogosítja fel a vendéget a fürdő+szauna+3 felöntésen való részvételre. A Szaunaparkon belül, viszont van textiles oldal azon vendégeink részére, akik nem szeretnének teljesen fedetlen testtel szaunázni. Természetesen lehetőség van szaunalepedő bérlésére is. A textilmentes oldalon ezt elegendő csak a testfelület alá elhelyezni. Mindkét részen elérhető finn szauna és infra kabin, a textiles oldalt ezt aroma szauna és sóbarlang egészíti ki. Ezen felül a szaunakertünk egy igazán kellemes kikapcsolódást biztosít. 

A szaunaprogramok a kültéri 60 fős szaunában vannak - szerda este, péntek este és vasárnap délután háromszor, szombaton pedig folyamatos nyitva tartás mellett éjfélig 6 szaunaprogram várja a vendégeket. 

Hétfőn Senior nap nemcsak senioroknak, ők az egész napos nyugdíjas fürdőbelépővel szaunázhatnak. Csütörtökönként elindult a Szaunázás kezdőknek, reméljük minél többen kedvet kapnak hozzá.

Show programokat zömmel a kiemelt rendezvényeken tartunk, hétköznapokon és hétvégenként zenés kellemes kikapcsolódásra várjuk a hozzánk látogatókat.


Mottó:

"Mindennek, ami történik veled, nem csak oka de célja is van!" /Müller Péter/


Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 6010 alkalommal