Kispál Horváth Árpád

  • Posted on:  csütörtök, 23 February 2017 16:23

Kispál Horváth Árpád

Kispál Horváth Árpád, aki már 15 éve felelősségteljesen jár a szaunázni vágyó vendégek kedvében. Stílusát a relax programokban találta meg, de a szaunázás más területein is kiválóan helyt áll!  

csík

Múlt a jövő tükrében:

Kolozsváron kezdtem el szaunázni, kézilabdáztam abban az időben, tehát a jó fizikumom adott volt hozzá.

Szaunamesterként nem dolgozok, 15 éve szaunázok, ha nem több - heti szinten 4-5 felöntést tartok, legtöbbször Bükön. Jelenleg éppen a szaunamester vizsgám előtt állok.

Amire leginkább büszke vagyok szaunamesterként, az az osztrák bajnokságon elért 5. helyezésem. Már maga a kint lét is kellemes érzéssel töltött el, náluk ugyanis nagyobb a szaunázás kultusza. Szerencsére, mivel Bükfürdő közel van a határhoz, felénk sokkal gyorsabban fejlődik jó irányba a szaunakultúra, mint az ország más pontjain.

Mi szaunamesterként a célom, a legfőbb vágyam? Talán, hogy egyszer én magam is felállhassak a dobogóra.


Specialitás:

Inkább a melankólikus, relax programokat kedvelem, de keményebb programokat is szoktam tartani. Igyekszem a vendégeket mindig megfelelően tájékoztatni - így például program előtt felsorolom az illatanyagokat és megkérem a vendégeket, hogy ha valaki allergiás valamelyikre, akkor inkább ne üljön be. Erre kivétel nélkül mindig figyelmeztetem őket, hiszen első a biztonság, a jó közérzet - nyaranta, a nagy hőségben ügyelek a megfelelő szellőztetésre is.

Kedveltebb illataim a rózsa, a málna és a rózsafa.

A vendég szaunamesterkedés sem áll távol tőlem - e célból szívesen utazok akár 3-400 km-es távolságokra is.


A hely, ahol dolgozom:

Bükfürdő pihenő része gyönyörű, nyáron ami nagyon jó, hogy van itt egy melegvizes medence, illeve ki lehet feküdni napozni. Szaunamesterek tekintetében nincs hiány - a 6-7 állandó szaunamesterek mellett vendég szaunamesterek is elérhetőek.


Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +436506346578

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 2776 alkalommal