Hornyák Balázs

  • Posted on:  csütörtök, 23 February 2017 16:28

Hornyak Balazs

Hornyák Balázs, a szaunamester, akit nem riasztanak meg a távoli utazások és akivel rendszeresen találkozhatsz a bajnokságokon!

csík

Múlt a jövő tükrében:

Körülbelül 3-4 éve büszkélkedhetek a szaunamesteri címmel. Debrecenben végeztem a Szaunaclubnál, ismereteimet Kocsis Ibolyának és a Sauna Team Debrecennek köszönhetem. Minden évben indulok a SzaunaClub által rendezett versenysorozaton, ahol legalább két, de inkább több fordulón is részt veszek.

Jelenleg Kisújszálláson, a Kumánia Gyógy- és Strandfürdő, ahol a legtöbbet tartózkodom szaunamesterként. Célom, hogy minél több vendégnek nyújthassak olyan szaunaprogramot, amelyet kivétel nélkül minden résztvevő élvez. 


Specialitás:

Leginkább a classic és a relax programokat szeretem. Illatok közül pedig inkább a nehéz, kemény, fás illatokat részesítem előnyben.

Szoktam-e vendég szaunamesterkedni? Természetesen! Elég sokat utazok, mindenfele megyek. Leginkább a keleti országrészekbe hívnak. Csak hogy néhány példát említsek, jártam már szanamesterként Debrecenben, Martfűn, Szegeden, a Kerekdombi Termálfürdőben... Egyszóval ha hívnak, akkor bárhova szívesen megyek.


A hely, ahol dolgozom:

Kis, családias 14-15 fős szaunánk van, ahol ritkán van tumultus. Egyelőre hárman vagyunk képzett szaunamesterek, de hamarosan bővülés várható e téren!

A hely főbb előnyei közé tartozik, hogy kedvező árakat biztosít. Textilmentes programjaink péntekenként érhetőek el.


Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 30/4536161

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 2475 alkalommal