Jakab Klaudia

  • Posted on:  csütörtök, 23 February 2017 16:32

Jakab

Jakab Klaudia, a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum lelkes szaunamestere, aki igazán büszke lehet rá, hogy egy ilyen pörgős, felkapott fürdőben is példaértékűen megállja a helyét!

csík

Múlt a jövő tükrében:

Körülbelül 2 éve fejeztem be tanulmányaimat a szombathelyi Nyugat-magyarországi Egyetem – Rekreációszervezés és egészségfejlesztés alapszakon.

Szaunamesterként büszke vagyok rá, hogy egy igazán magas színvonalú szaunavilágban dolgozhatok, a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumban, ahol igyekszek minél több tapasztalatra szert tenni. Tudásomat igyekszem folyamatosan frissíteni: májusban sikeresen elvégeztem a szaunamester képztést Ruszkabányai Gittánál.


Specialitás:

Programok terén inkább a klasszikus fajtákat szeretem, az illatok közül pedig a gyógynövény- és citrusfélék ragadnak magukkal. A felöntéseken kizárólag 100%-os illóolajokat használok!

Szívesen vendégeskednék más fürdőkben is, azonban az utazást nehézkesen tudom megoldani.


A hely, ahol dolgozom:

Bükfürdő országos szinten egy igazán elismert szaunavilág. Maga az alapterülete kiemelkedően nagy, ezért sok barátságos kertrésszel van ellátva. A nagy pihenőrészek miatt a vendégek komfortosan érzik magukat, még a legforgalmasabb időszakokban is.

Előnyére írható még, hogy a szaunarészleg egész területe fürdőruhamentes - egyébként nem csak a szaunákat lehet ruha nélkül használni, hanem a medencéket is. Mind a merülőmedence, mind pedig a zuhanyzó is naturista ilyen értelemben. 

Az átlagosnál nagyobb méretű kültéri melegvizes medencénk is nagy népszerűségnek örvend.

A hely megköveteli az állandó figyelmet - így összesen heten vagyunk szaunamesterek. Napi szinten tartunk felöntéseket - hétfőtől csütörtökig naponta hatszor, pénteken hétszer, szombat és vasárnap (a déli ebédidőt leszámítva) pedig óránként!


Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 5041 alkalommal