Jandrasits Andrea

  • Posted on:  csütörtök, 23 February 2017 16:34

JANDRASITS ANDREA JAJA

Jandrasits Andrea, aki az igazán temperamentumos programokat szereti. Energiából tehát sosem elég, így talán nem is csodálkozhatunk, hogy mottója a kávé köré fonódott. :-)

csík

Múlt a jövő tükrében:

2013-ban végeztem, a Griff Szakközép Iskola és Felnőttképző Intézetben, jelenleg pedig a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrumnál dolgozom, mint szaunamester.

Amire igazán büszke vagyok, az a Szauna WM páros indulóján szerzett ezüstérmem, illetve a Szauna Szeánsz® Oscar egyéni kategóriában szerzett szintén dobogós, második helyezésem.

A dobogó azonban nem minden - vágyaim között szerepel, hogy egyszer egy külföldi, legalább 100 fős szaunában űzhessem a mesterségem, hiszen a legnagyobb élményt számomra a vendégek elégedett mosolya nyújtja.


Specialitás:

Nagyon szeretem az egzotikus illatokkal fűszerezett pörgős, táncos programokat - tehát az igazán dinamikus felöntéseket.

Ha ki kellene emelnem egyet, akkor az talán a kongás programom lenne, illetve kedvencem még az úgynevezett Riói karnevál program. Kedvenc illataim között szerepel például a narancs, a kubeba és az eukaliptusz

Nincs ellenemre a vendég szaunamesterkedés sem, sőt, akár távolabb helyekre is szívesen utazok, ha igény van rá. A távolság tényleg nem akadály, hiszen minden második hétvégén külföldre utazom – szóval hozzá vagyok szokva.


A hely, ahol dolgozom:

Bükfürdő országos szinten egy igazán elismert szaunavilág. Maga az alapterülete kiemelkedően nagy, ezért sok barátságos kertrésszel van ellátva. A nagy pihenőrészek miatt a vendégek komfortosan érzik magukat, még a legforgalmasabb időszakokban is.

Előnyére írható még, hogy a szaunarészleg egész területe fürdőruhamentes - egyébként nem csak a szaunákat lehet ruha nélkül használni, hanem a medencéket is. Mind a merülőmedence, mind pedig a zuhanyzó is naturista ilyen értelemben.

Az átlagosnál nagyobb méretű kültéri melegvizes medencénk is nagy népszerűségnek örvend.

A hely megköveteli az állandó figyelmet - így összesen hatan vagyunk szaunamesterek. Napi szinten tartunk felöntéseket - hétfőtől csütörtökig naponta hatszor, pénteken hétszer, szombat és vasárnap (a déli ebédidőt leszámítva) pedig óránként!


Mottó:

Kérek még kávét!


Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon: 06304533470

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 6634 alkalommal