Molnár István

  • Posted on:  péntek, 24 February 2017 09:27

molnár

Molnár István, másnevén a Szaunamester Délipart. István szauna- és virgácsmester is egyben, ami azonban igazán különlegessé teszi, hogy bármikor és bárhol képes szaunaprogramot adni. Kíváncsi vagy hogyan is lehetséges ez? :-)

csík

Múlt a jövő tükrében:

2012-óta vagyok szaunamester, pályafutásomat a Hotel Wellamarin-ban kezdtem.

Mire vagyok a legbüszkébb szaunamesterként? Talán arra, hogy sikerült elérnem, hogy megéljek belőle - az évek során egy egész vállalkozást húztam fel a szaunamesterkedés köré, ami egyre sikeresebben működik.

A sikert azonban nem kizárólag magamnak köszönhetem - nem tartanék itt, ha nincs egy minden tekintetben megbízható csapat, akivel együttműködve, egymást segítve haladunk folyamatosan előre. Igyekszem állandóan új ötletekkel előállni, próbálom jó irányba terelni a vállalkozást, amihez természeresen a folyamatos továbbképzések is hozzájárulnak.


Specialitás:

Programok terén is igyekszem a legjobbat kihozni magamból - illetve próbálok egy olyan élményt átadni a vendégeimnek, hogy az valóban emlékezetes maradjon. Például alapvetően van egy specialitásom, mégpedig az élőnövények használata a szaunán belül - az illatokat próbálom a természetből megoldani.

Amire azonban mindig gondosan odafigyelek, hogy ne rontsam az érzékeket a show elemekkel - a vendégek figyelmét úgy gondolom, hogy nem szabad elterelni a szaunázás lényegéről, az igazi értékeiről. Arra törekszem, hogy az, amit nyújtok egyszerre tartsa meg az eredetiségét és legyen látványos is.

Egyébként, ha ki kéne emelnem valamit, akkor inkább a classic irányzatot kedvelem, amit a relaxal ötvözve nyújtok vendégeim számára.

Időm nagy részében utazok, oda megyek, ahova hívnak - és oda is megyek, ahol alapvetően nincs is szauna! A vállalkozásom egyik legnagyobb előnye, hogy rendelkezem egy mobilszaunával, amelyet akkor és oda mozgatok, amikor és ahova szükséges. Így a céges rendezvényektől kezdve a szállodai programokon keresztül bárhol tudok programokat adni. Illetve tudunk! Ugyanis jelenleg csapatunk 8-10 szaunamesterből áll. Ez annyit jelent, hogy nincs olyan alkalom, amikor egy sürgős hívást el kellene utasítanom azzal, hogy nincsen kapacitásunk rá.


A hely, ahol dolgozom:

Természetesen nekem is van egy központi helyem. Ez pedig a siófoki Galerius Élményfürdő és Wellness Központ. Amit még kiemelten fontosnak tartok megemlíteni, hogy nem kizárólag programok szolgáltatásával, hanem egyben szaunamester oktatással is foglalkozom.


Mottó:

Mobilan szép az élet.


Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 20/4558540

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 3641 alkalommal