Szabó Dániel

  • Posted on:  péntek, 24 February 2017 09:34

Szabó Dániel

Szabó Dániel a West Wind Sauna Team Hungary egyik alapító tagja, akinek célja, hogy minél szélesebb körben ismertesse meg magát mind a vendégek körében, mind a rendezvények keretei között!

csík

Múlt a jövő tükrében:

Hivatalosan 2016 óta vagyok szaunamester. A Szauna Szeánsznál végeztem, a legtöbbet pedig a St.Gotthard Spa & Wellnessnél dolgoztam.

Jelenleg a West Wind Sauna Team Hungary csapatát képviselem, alapító tagként. 

Célom, hogy minél szélesebb körben szolgálhassam ki a vendégeket, illetve, hogy minél szebb eredményeket produkáljak a különböző szaunamester versenyeken.


Specialitás:

Nem teszek kivételt a szaunaprogramok terén - mindegyiket egyaránt kedvelem. Kedvenc illataim a gyümölcsös fajták - amit kiemelnék, hogy 100%-ban természetes illatokat használunk.

Nekem nem okoz problémát az sem, ha valahova vendégként hívnak szaunamesterkedni - országos szinten mobilis vagyok.


A hely, ahol dolgozom:

A hely legnagyobb előnye azon túl, hogy textilmentes, hogy egy kültéri 25 fős finn röngszaunával is rendelkezik, amely hatalmas népszerűségnek örvend. Jelenleg négyen vagyunk jelen szaunamesterként.


Mottó:

Éld át a természet elemeinek varázslatos hatását!


Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 06309975520

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 4015 alkalommal