Vigyikán György

  • Posted on:  hétfő, 27 February 2017 12:38

Vigyikán György

Vigyikán György, aki személyesen is megtapasztalhatta a finnek szaunázási szokásait. Az ott szerzett tapasztalatokat és élményeket pedig igyekszik minél szélesebb körben terjeszteni.

csík

Múlt a jövő tükrében:

Szaunamesterként 2017 elején végeztem a Szaunaclub keretein belül.

A szaunázás és a szauna iránti szeretetem valószínűleg akkor kezdődött, amikor Finnországban éltem. Észak-Lappföldön, a sarkkörtől több száz kilométerre, a
hetekig tartó éjszakában és a sokszor -40 fok alatti időjárásban megtanultam azt, hogy milyen élményt adhat az igazi szaunázás: közösséget formál. Itt tanultam meg azt is, hogy a finnek milyen alázattal viselkednek a szaunával kapcsolatban.

Frissen végzett szaunamesterként szeretném az ott tanult dolgokat átültetni az itthoni szaunamesteri munkámba is. Hiszem azt, hogy hagyományok és az új trendek ötvözésével sok újat tudok majd mutatni, illetve így meg lehet mutatni a szaunába még nem járóknak is, hogy mennyire élvezhető egy-egy ilyen program.

Ezen kívül valamilyen szinten feladatomnak érzem az edukálást, a helyes szaunahasználat bemutatását. 


Specialitás:

Szeretem a változatosságot, így nem szeretném elkötelezni magamat egy típusú szaunaprogram felé. Igyekszem figyelembe venni a vendégek igényeit és reakcióit és ezek alapján rugalmasnak lenni. Kedvenc illataim azok a keverékek, ahol az édes és keserű illatok találkoznak.

Amennyiben az időpontok nem ütköznek és valahol szeretettel látnak, szívesen utazok vendég szaunamesternek szinte bárhová.


A hely, ahol dolgozom:

Jelenleg teljesen más terülten dolgozok főállásban, így bázisom nincs. Azonban vendégprogramokkal már több helyen is kipróbálhattam magam (többek között az Arena Hotelben, Budapesten; az Aquaszigetnél, Esztergomban; illetve a Life1 Wellness-nél, Budapesten).


Mottó:

"Nem lehet tudni, milyen mély egy pocsolya, míg bele nem lépünk."


Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36305843253

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 5321 alkalommal