Kozma Gábor

  • Posted on:  péntek, 03 March 2017 14:34

Kozma

Kozma Gábor, a szaunamester, aki mindig gondosan ügyel a vendégek igényeire szerte az országban. :-)

csík

Múlt a jövő tükrében:

2015-ben végeztem szaunamester képzésen, a siófoki Galerius fürdőben, a méltón nagyhírű Szabó Zoli szárnyai (és törölközője) alatt.

Az oklevél megszerzését követően azonnal nekiláttam a munkalehetőségeket felkutatni Somogy megyében, külsős vállalkozóként megjeleníteni a szolgáltatást különböző
welness létesítményekben. A legszorosabb kapcsolatot a siófoki Yact hotellel sikerült kialakítani, ott rendszeresen szombat és vasárnaponként tartok programokat.

Változó időközönként "dolgozom" még Tabon, Balatonszemesenbesegítek két kedves barátomnak, Molnár Istvánnak Siófokon, és Szabó Zolinak Keszthelyen.

Sajnos említhetnék két létesítményt is, ahol olyan gusztustalanul kijátszottak pár alkalom után, hogy inkább a nevüket sem írom le. 

Eredményként, sikerként azt tudnám megemlíteni, hogy számos helyen meg tudtam a létesítmény üzemeltetőivel, a vendégekkel ismertetni magát, a szauna programokat, a vele járó lehetőségeket a fenntartó,- és kikapcsolódási, élményszerzési lehetőségeket a vendégek vonatkozásában.

Célom továbbra is (párommal Sörös Erikával együtt) minél tovább aktívan, és stabilan részt venni ebben a szférában.


Specialitás:

Leginkább relax, és klasszikus programokat tartok, néha természetesen aktuális alkalmakhoz igazodva.

Egyaránt dolgozom mindig megújuló,- és fix vendégkör előtt is, így különös figyelmet fordítok arra, hogy minden vendég igényeihez, tűrőképességéhez, hangulatához mérten egyaránt ki legyen szolgálva, és kizárólag pozitív élményekkel gazdagodjon a programok alatt. Változó vendégkör előtt nagyobb hangsúlyt kap a tájékoztatás, és fokozatosság, míg visszajáró vendégekkel a változatosság.

Előnyben a gyógynövényes, és fás jellegű illatokat tartom, kedvencem a kátrány, és a nyírfa illat.

Természetesen nagyon szívesen megyek vendég mesternek bárhova, mindig megtisztelő, ha felkérnek, a távolság nem akadály, sajnos nem olyan nagy ez az ország. (Feltéve, hogy odatalálok, erről Szabó Zoli tudna részletesebben mesélni! :-) )


A hely, ahol dolgozom:

Fix munkahelyemnek a nemrég felújított, idilli helyen, a siófoki kikötőben található Hotel Yact **** Wellness & Business-t tekintem, wellness részlegében 2 finn, egy gőz szauna található, valamint sókabin. Úszómedencéje hossza miatt sport úszásra is alkalmas.

A szauna programok alatt próbálom erőltetni a fürdőruha mentes részvételt, de a viseletét jelen pillanatban tárgyi feltételek hiányában még nem tilthatom meg.


A kezdeményezés létrehozóinak köszönöm a bemutatkozás lehetőségét!

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 70/396-9718

 

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 3598 alkalommal