Bagó Gábor

  • Posted on:  péntek, 10 March 2017 12:45

bagogabor3

Bagó Gábor, akiről bátran állítható, hogy szaunázás terén nem szenved tapasztalathiányban. Többszörös bajnok és már Európa-szerte megmutatta tehetségét!

 csík 

Múlt a jövő tükrében:

Szaunamesteri karrierem 2013 februárjában az első szaunamester bajnokságon kezdődöttAzóta nincs megállás! A SzaunaClub képzést Barabás Líviánál végeztem. 

Magyarhertelenden tartottam a legtöbb szauna programotMagyarhertelenden egy nagyon jó közösséget sikerült létrehozni a szaunás vendégekből - mondhatni egy igazi szauna klubot!

A szakmai eredmények sem maradtak el:

  • A második MOSZB-n bajnok lettemegyéni amatőr kategóriában és csapat kategóriában is. A harmadik bajnokságban már profi kategóriában két forduló bajnoka voltam, majd a döntőben a második helyet értem el.
  • 2016-ban bekerültem az Aufguss WM magyar fordulójának döntőjébe. Párosban eljutottam Brüsszelbe a pótselejtezőre ahol kvalifikáltuk párosunkat a világbajnokságra.
  • A világbajnokságon részt vevő magyar csapat tagja voltam.
  • Programokat tartottam Erdingben, Európa legnagyobb szaunaparkjában vendég szaunamesterként.
  • De ami minden szaunamester álma, Satama, egy 220 fős szauna Németországban. A világbajnokságon itt tarthattuk versenyprogramunkat. Felejthetetlen élmény!

Hogy mi a célom? Az egészséges szauna kultúra terjesztése, és a szaunás közösség építése


Specialitás:

Szaunaprogramjaimat mindig a vendégek igényeinek, a helyzetnek megfelelően alakítom - legyen szó classic, relax vagy show típusról, mindegyiket szívesen nyújtom.

Ami számomra a szaunát jelenti, az a citromfűolaj. Kedvencem még a pacsuli, a vetiver és a bambusz.

Szívesen tartok programokat vendég szaunamesterként is, ha hívnak és van rá szabadidőm, megyek. Ilyen célból eddig 1500 km volt a legmesszebb, ahova utaztam,  Waer-Waters-be, Belgiumba.


 A hely, ahol dolgozom:

A magyarhertlendi szaunaparkot már nem kell bemutatni, hiszen a magyar szaunakultúra bölcsője, a dél-dunántúl legnagyobb, legigényesebb szaunaparkja. Amit tudni érdemes, hogy Magyarhertelenden alap az egészséges szaunázás. Betartatják és be is tartják a vendégek a szabályokat. A szaunapark teljes területe fürdőruha mentes. Van textiles és textilmentes részleg is.

Előnyei közé sorolható a barátságos hangulat, a családias légkör - itt senki nem érzi magát egyedül -, és természetesen a 60 fős Endorfin szauna a mindig első rangú szauna programokkal.

Hetente 5 napon vannak szauna programok, naponta többnyire 3 program, de szombaton délután és este is 3-3. Általában klasszikus programok vannak, de mindig aktuális tematikával. Havonta van kiemelt rendezvény show programokkal, időnként vendég szaunamesterekkel.

A programokat felöntő mesterek tartják, akik külsős partnerek. A létszám általában 7-8 fő.


Egy kedves gondolat:

Egy vendégem szavai a múlt héten: "Nem gondoltam volna, hogy ez ilyen intenzív lesz!"


Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 6333 alkalommal

Képgaléria

Tovább a kategóriában: « Kozma Gábor Szabó Zoltán »