Miskolczi Sándor

  • Posted on:  kedd, 04 April 2017 16:45

miskolczi

Miskolczi Sándor, 2015-ben végzett szaunamester, akinek a versenyeken való részvételen túl fő elhatározása, hogy minden vendégnek örömet okozzon.

csík

Múlt a jövő tükrében:

2015 őszén szereztem meg szaunamesteri képesítésem, hivatalosan azóta dolgozom szaunamesterként. Oktatóm Kocsis Ibolya volt, majd a továbbiakban Végh Tímea szaunamester- és oktatónak köszönhetően elkezdtem a szaunamesterség művelést magasabb szintre emelni.

2016 január óta a Szaunaclub versenyen rendszeresen részt veszek, mint versenyző. Minden eredményemre büszke vagyok. Célom, hogy a vendégek mindig élvezettel töltsék el szabadidejüket az általam tartott felöntéseken.


Specialitás:

Relax és show programokat szeretek tartani. Kedvenc illataim narancs, rozmaring, levendula, pálmarózsa. Örömmel vállalom, ha meghívnak szaunamesternek (a távolság nem akadály).


A hely, ahol dolgozom:

A Saliris Resort Gyógy-és Wellnessfürdőben dolgozom, mint szaunamester. Nálunk fürdőruhamentes szaunarészlegen kerülnek lebonyolításra a
szaunaprogramok. A hét minden napján tartunk felöntéseket (aromás, bőrtisztító, bőrtápláló programok).


Mottóm:

"Kihívások, próbák, feladatok. 
Maga az Élet.

A mozdulatlanság felőröl, mozogni fárasztó.
Elindulsz vagy megrekedsz,
A döntés benned születik.
A siker ott hever előtted,
Csak észre kell venned.
Kövesd az Utat"


Telefon: 06705607581
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 6366 alkalommal
Tovább a kategóriában: « Egri Csaba Bogádi Nikoletta »