Bogádi Nikoletta

  • Posted on:  hétfő, 21 August 2017 12:46

Bogadi Niki

Bogádi Nikoletta, a szaunamester, aki szereti a változatosságot és bátran néz szembe a szakmai kihívásokkal!

csík

Múlt a jövő tükrében:

Lassan egy éve, hogy megismerkedtem a szaunás világgal, a szauna mesterséggel, de a képzést csak idén márciusban végeztem el. A nyúlfarknyi szakmai múltamból kifolyólag nincs nagy tapasztalatom, csupán a szentgotthárdi fürdő szaunaparkjában dolgoztam, illetve dolgozom még most is.

Kb. a szaunamesteri vizsga letétele után 1-2 héttel gondoltam egy merészet, és beneveztem a Szaunamester Világbajnokság magyarországi fordulójára, pusztán kalandvágyból, és mert kíváncsi voltam, hogy egy ilyen új helyzet mit hoz ki belőlem, mennyit tudok fejlődni, ha egy kis nyomás van rajtam.

Vegyes érzelmekkel zártam a versenyt, a helyezésem teljesen másodlagos volt (annyit elárulok, hogy nem lettem utolsó ;-), azt hiszem, önmagammal szemben jól teljesítettem. Tisztáztam magamban, hogy imádom a munkám, de nem szeretném, ha valaha is öncélúvá, elvakulttá válnék, a fejlődésre és tapasztalatszerzésre kizárólag azért vágyom, hogy ezáltal is többet, szebbet adjak.

Nem a legjobb szaunamester akarok lenni, hanem "egy igazán jó szaunamester", akinél mindig a vendég az első.


Specialitás:

Nagyon szeretek relax és classic programokat is tartani, de néha beviszek pár show elemet is a szaunába, csupán "ízesítésképp. Rugalmas vagyok, mindent tudok szeretni. Az illatokkal is így vagyok. Hangulataimtól függ, hogy épp mikor mi a kedvenc, volt már, hogy egy adott közegben olyan illattól aléltam el, amiről azt hittem, nem szeretem.

A vendégeskedéssel az a helyzet, hogy bár szeretek utazni, huzamosabb ideig nem tudok távol maradni az otthonomtól, lévén hogy van 4 gyermekem, de ami 3-4 napba belefér, az jöhet.


A hely, ahol dolgozom:

A szentgotthárdi szaunapark egy nagyon klassz hely, textilmentes, nem zsúfolt, hangulatos, barátságos és tiszta. 2 db finn szaunánk, 2 db gőzkabinunk, egy aroma- és fényterápiás szaunánk, egy gyógynövényes bio szaunánk és egy infraszaunánk van, és ami még szerintem extra, az a kültéri, nagy merülő medencénk, amit a vendégeink imádnak (no meg mi is).

Ami miatt mi jó választás vagyunk: nálunk mindig családias a légkör. Ketten dolgozunk itt szauna mesterként Darvas Imivel, no nem egyszerre, hanem váltásban.

Naponta 3 szeánszot tartunk, amire szinte mindig be lehet férni. Ha sokan vannak, akkor tartunk extra programokat is.


Mottó:

Ne gondolkozz, érezz!


E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 06703946316

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 5265 alkalommal