Csősz Tibor

  • Posted on:  kedd, 22 August 2017 09:40

P1030625 efx

Csősz Tibor szaunamester, aki szívesen utazik akár messzebb vidékekre is, hogy a szaunázni vágyók kedvében járhasson!

csík

Múlt a jövő tükrében:

2013 januártól dolgozok szaunamester ként. Aquaworld-ben végeztem a szauna szeánsznál. Jelenleg a Brigetio Gyógyfürdőben dolgozok - vendég szaunamesterként eddig csak a siófoki Galerius fürdőben, Dunaszerdahelyen, illetve Nagykátán jártam.

Célom, hogy minél több emberrel megismertessem az egészséges szaunázást, megkedveltessem a szauna programokat, és hogy egyre több helyre jussak el a programjaimmal.


Specialitás:

Leginkább zenével egybekötött relax és classic felöntéseket szeretek adni. Kedvenc illataim a gyümölcs illatok mellett a geránium, ilangilang, valamint a nyìr. 
Vendég szaunamesterkedés tekintetében természetesen szívesen megyek akár nagyobb távolságokra is.


A hely, ahol dolgozom:

Nálunk a szaunavilágban helyet kapott két 30 fős finn szauna, egy gőzkabin, egy infrakabin, valamint a merülő medence és a zuhanyzók. Ezen felül van egy kültéri szauna kertünk egy 30 fős rönk szaunával, merülődézsával, zuhanyzókkal és pihenőkkel. A szauna kert igazi különlegesség - a szép kialakítás mellett a szaunák is tágasak! A hely szépségén felül előnyei közé sorolható még a jó minőségű thermálvizünk. 

Jelenleg egyedül töltöm be a szaunamesteri szerepet, a hangulat mindig jó szokott lenni. Február óra kedden és vasárnap textilmentes szaunákkal fogadjuk a vendégeket!


Mottó:

A humor az egy dolog, miközben a törölközőt fogod.


E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 4031 alkalommal