Ambrus Bálint

  • Posted on:  kedd, 10 October 2017 15:30

avatar

Ambrus Bálint, akinek a magyar határtól nem messze, alig egy órányira sikerült Ausztirában szaunamesterként elhelyezkednie és célja nem kevesebb, mint a világbajnokságon való részvétel!

csík

Múlt a jövő tükrében:

2014-ben kezdtem el felőntéseket tartani, és megismerkedni komolyabban a szaunázás rendkívül színes világával. 2015-ben vizsgáztam Budapesten az Aqua Worldben. És ez év telén egy emelt fokú továbbképzésen vettem még részt. 2014-2017 között a Sárvári Spirit Hotelben dolgoztam. Ez idő alatt rendkívül sok tapasztalatot és tudást szerezhettem.

Amire a legbüszkèbb vagyok az, hogy minden egyes nap kapok valami olyan apró vissza csatolást a vendégek rèszèről, ami miatt tudom, hogy érdemes minden nap szívemet lelkemet bele tenni a munkámba. Hiszen hála az égnek a hobbim a munkám és a munkám a hobbim.

A céljaim a jövőt illetően, hogy minél többet tanulhssak még és hogy minél több tapasztalatott szerezhessek.

Szeretnék minél jobb eredményt elérni a Szauna Bajnokság során. És szeretnék egyszer akár egy világbajnokságon is részt venni.


Specialitás:

A hétköznapokban a classic szauna programok vannak nálam terítéken. Mivel külföldön dolgozom, Ausztriában, és az idősebb vendégkőr miatt ezek a programok kapnak nagyobb szerepet.

De hogyha van lehetőség vendég Szaunamesterkènt szerepelni, és adódik alkalom a kreatívitás és a humor kamatoztatására, azt is nagyon élvezem és próbálom megcsillogtatni a tudásom legjavát.

A kedvenc illatam a kubeba, a japán mentol, és az ilang ilang. Vendég Szaunamesterkènt szerepelni mindig jó érzés számomra és bárhova hívnak, nagyon szívesen megyek - a modern világban pedig a távolság nem jelenthet akadályt.


A hely, ahol dolgozom:

Ausztriában a St. Martins Thermèben dolgozom jelenleg. Ez a magyar határtól egy órára van autóval. Egy gyönyörű tó partján található egy négy csillagos szálloda kíséretével. A szálloda és a fürdő is a vendégek teljes igényét kiszolgálja. A legnagyobb előnyei közé sorolnám azt, hogy kortalan a Wellness részlegünk mind az idősebb, mind a fiatalabb korosztály jól tudja magát érezni nálunk.

A Szaunavilágunk is minden igényt kielégítő, van két finn szauna egy 25 fős és egy 40 fős kabinunk. Kettő gőz kabin, egy hatvan fokos 25 fős bio szauna, a Szaunavilágon belül kettő meleg vizes medence és egy merülő medence. És természetesen a kikapcsolódásra vágyok számára a pihenő részek. Hétköznap 7 szauna program van hétvégén 8. Ezek között vannak test kezelő programok, sós krémes mézes és még számos változatos program.

12 kollégámmal dolgozunk szauna és úszomester állás körben és mindannyian tartunk szauna programokat. A hangulat rendkívül jó és családias. És a Szaunarészlegünk természetesen fürdőruha mentes.


Mottóm:

"Tanulj vagy győzz!" Ez a mottója minden egyes napomnak - a hétköznapi életre fordítva is és a szaunában is ezt az elvet vallom.


Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 0670/651669

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 3396 alkalommal
Tovább a kategóriában: « Tóth Ditke Pápai Zsuzsanna »