Pápai Zsuzsanna

  • Posted on:  kedd, 06 November 2018 11:54

szaunaPápai Zsuzsanna a szaunamester, aki kiemelkedően fontosnak tartja a természetes bőrápolást és aki megtalálta a szépséget a természet patikájában, a gyógynövények világában!

 

csík

Múlt a jövő tükrében:

2009 óta dolgozok fürdőben, mindig is közel állt hozzám a víz szeretete. 2010-ben szaunáztam először, ott bontakozott ki egy új szerelem, abban a pillanatban tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. 2012-ben lettem szaunamester, oktatóm Kocsis Ibolya volt, az oktatás minden egyes percét élveztem. Azóta is szaunamesterként tevékenykedek. Nem versenyzek.

Tartottam szauna programokat a Martfű Termál Spa szaunavilágában illetve Cserkeszőlőn az Aqua-Spa**** Konferencia és Wellness Hotelben.


Specialitás:

Ami hozzám a legközelebb áll, az a bőrápoló szauna programok. A hétköznapokban is fontosnak tartom a természetes, adalékanyagoktól mentes bőrápolást. Készítek kézműves szappanokat, testápoló vajakat, macerátumokat stb. Régóta érdekelnek a gyógynövények és az illóolajak.

A felöntések alkalmával igyekszek a vendégeimet meglepni különleges peelingekkel, bőrápolókkal. Kedvelem a relaxációs felöntéseket, de szívesen tartok pörgős bulisabb programokat is. Nincs kifejezetten kedvenc illatom, de ha említenem kellene párat, akkor: a méz, levendula, gyógynövények illata és a nyírfa lenne.

A legfontosabb számomra, hogy a vendégek jól érezzék magukat, olyan élményekkel gazdagodjanak, amit újra és újra szeretnének átélni. Minden esetben igyekszek felhívni a figyelmet az egészséges szaunázásra, hangsúlyozni ennek fontosságát.


A hely, ahol dolgozom:

Tiszakécskén, a Tisza-parti Gyógy-és Élményfürdő szaunavilágában dolgozok, lassan 5éve. A fürdő egy komplexum, ide tartozik közvetlen átjárással a Barack Thermal Hotel & Spa, mindemellett vannak prémium apartmanok, thermal apartmanok és kemping is. A szaunavilág egy édenkert, minden adott egy jó szaunázáshoz. Finn szauna (25 fő befogadására alkalmas), stollen szauna, rózsabarack szauna, infra kabin, gőzkabin, sókamra, kneipp taposó és két pihenő helység áll a vendégek rendelkezésére. A hűtést természetesen merülő medence és jég is szolgálja.

Vegyesen szaunáznak a vendégek, de úgy gondolom, hogy az irányunk jó, hiszen egyre többen dobják le a fürdőruhát és szaunáznak lepedőben.


 

Mottóm:

Szerencsés embernek tartom magam, hiszen azzal foglalkozhatok, amit szeretek, ezért hálás is vagyok.

„Válassz olyan foglalkozást, amit szeretsz, és soha többé nem kell dolgoznod!” /Confucius/

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 3214 alkalommal