Nyári-Vincze Zsolt

  • Posted on:  csütörtök, 10 January 2019 09:55

Zsolt elokepNyári-Vincze Zsolt a szaunamester, aki Németország első, s Európa második legjobb wellness szállodájában dolgozik, vágya pedig, hogy hamarosan saját vállalkozást indítson!

 

csík

Múlt a jövő tükrében:

Több, mint két éve végzek felöntéseket, úgymond a szaunaevolúció útját egyedül jártam végig. Mire utánaolvastam a témakörnek, addigra már sok mindent magamtól, a vendégeim visszajelzéséből megtanultam. 2018 márciusában végeztem a WFSZI-nél, Ruszakbányai Gittánál.

Ahol a legtöbbet dolgoztam, az a jelenlegi munkahelyem, Wellneshotel-Jagdhof Röhrnbachban, mely egyben Németország első, s Európa második legjobb wellness szállodája. Erre vagyok a legbüszkébb, hogy dolgozhatok a 6500 négyzetméteres wellnes-részlegen. Büszke vagyok arra is, hogy a tavalyi WM hazai fordulóján az utolsó helyezést kaptam, részben azért, mert szándékosan nem show programmal készültem.

Céljaim közt szerepel saját cég alapítása, mely céggel továbbképzéseket és alapképzéseket fogunk tudni adni mind Bajororzságban, mind pedig remélhetőleg Magyarországon is.


Specialitás:

Hozzám legközelebb a relax, meditatív jellegű programok állnak, valamint a classic és standard programok, ahol természetesen mindig más koreográfiára épülnek a programjaim. Mostanában a kedvencem a tibeti hangtálas program és a classik-relax program keveréke pezsgős koccintással a végén.

Ha hívnak, előzetes időpont egyeztetés után természetesen szívesen megyek bárhova vendég szaunamesterként is.


A hely, ahol dolgozom:

A szauna wellness részlegünk 6500 négyzetéteres, 11 szaunával, külön női részleggel "felszerelve", valamint tengervizes medencével. Három féle gőzkabin, sószoba várja a pihenni vágyókat.

A legnagyobb előnyei? Minden együttvéve, nem csak a wellness részleg, hanem a 7 fogásos reggeli, a 12 fogásos ebéd és a 8 fogásos vacsora élőzenével felejthetetlen kikapcsolódást nyújt bárki számára. A téli időszakban napi 6 szaunaprogramunk van, ez heti 42 program, melyek között szerepel klasszikus, show, peeling, relax, meditatív programok egyaránt, valamint vannak orosz és finn délutánok is, sörrel, nyírfavirgáccsal. Jelenleg hárman dolgozunkszaunamesterkét, de jelenleg erősítjük a csapatunkat, hamarosan négyen leszünk, és új programokkal is bővül a kínálatunk. Természetesen az egész szaunaterület textilmentes. www.jagdhof-bayern.de


Mottóm:

"Tanulni annyi, mint felismerni, amit régóta tudsz. Cselekedni: bizonyságot tenni arról, hogy tudod. Tanítani: emlékeztetni másokat, hogy tudják ők is, ugyanolyan jól."

"Nem kél olyan vágy benned, melyhez ne kelne erő is benned valóra váltani. Meglehet, hogy azért meg kell dolgoznod érte."

Richard Bach 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 1427 alkalommal