Pusztai Julianna

  • Posted on:  csütörtök, 01 August 2019 13:57

julianna szaunamesterPusztai Julianna, aki leginkább a ritmusos, pörgős, energikus show programokat szereti, magas hőfokon és aki folyamatosan keresi az újdonságokat, melyekkel fejlesztheti szaunamester tudását!

 

 

csík

Múlt a jövő tükrében:

2017. októberében vizsgáztam Siófokon a Galerius fürdőben, ahol azótais sok időt töltök, dolgozom, mint szaunamester a Sió Szauna Teamtagjaként. Életem első versenye idén volt, Bükfürdő - Improvizációsverseny, ahol a közönségszavazat alapján 4. helyezést értem el. Büszke vagyok, mert viszonylag ismeretlenül álltam a vendégekelőtt és a tőlük kapott visszajelzések megerősítettek abban, hogy amit a szaunában képviselek, az jó irány a jövőre nézve. Céljaim között szerepel idén a versenyzés. Az Országos Bajnokság szinte összes fordulójára jelentkeztem.


Specialitás:

A Galeriusfürdő szaunás törzsvendégeinek köszönhetően, sajátmegnevezésű szaunaprogramom is lett, mégpedig: "Julcsi féle Csajosprogram" :-)

Alapvetően a ritmusos, pörgős, energikus show programokat szeretem, intenzív, magas hőfokon. Vendégként is a hatékony programok híve voltam, és ez szaunamesterként sem változott, amellett, hogy folyamatosan fejlesztem magam, az állóképességem, a technikaitudásom, hogy a vendégek mindenből a lehető legjobbat kapják, és igazi élményekkel távozzanak a szaunából.

Vendég szaunamesterként szívesen megyek, ha hívnak, távolság nem akadály.


A hely, ahol dolgozom:

A Galeriusfürdő Szauna-oázisának átépítése jelenleg folyamatban van, az átadás a napokban várható. A szauna bővítése időszerű volt, a mai trendeknek megfelelően 60-70 fős szauna kerül kialakításra, korszerű fény- és hangtechnikával, és persze szuperszaunamesterekkel.

Programok szerda délután, péntek, szombat és vasárnapi napokon kerülnek megrendezésre, óránkénti beosztásban. A Sió Szauna Team, Molnár István irányításamellett 8-10 szaunamesterrel váltásban dolgozik a szaunában, így van lehetősége a szaunamesternek mindig újat és a legjobbat nyújtani a vendégeknek, a törzsvendégek legnagyobb megelégedésére.

A velem együtt dolgozó szaunamesterek mindegyike egyedi, saját stílusban dolgozó szaunamester, így a repertoár nagyon széles körű, a relax programoktól, a pörgős showprogramokon át, a füstrituálékig minden megtalálható nálunk.

A Galerius fürdő vezetősége, szinte úttörőként az egészséges szaunázás elkötelezett hívei, így a naturista szemléletkövetése érvényesül az alagsori szaunában, ami igazán kiemelkedő, hogy nem csak a programok ideje alatt.


Mottóm:

"Egy döntést nem meghozni nehéz, hanem kitartani mellette."


Elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 1217 alkalommal