Váradi Zsolt

  • Posted on:  szerda, 11 March 2020 08:00

varadi zsolt szaunamesterVáradi Zsolt, a kaposvári Virágfürdő állandó Szaunamestere, akinek célja a folyamatos fejlődésen túl, hogy hamarosan versenyeken is megmérettesse magát!

csík

Múlt a jövő tükrében:

Szaunamesteri képesítésem 2018-ban szereztem meg Magyarhertelenden, ahol Szabó Zoltán, a Magyar Wellness és SzaunaClub vezető trénere volt az oktatóm.

Kaposváron a Virágfürdő kibővített, felújított szaunájában dolgozom állandó szaunamesterként. Magyarország nagyobb szaunái közül a magyarhertelendi Endorfin szaunában szereztem tapasztalatot és gyakorlatot, amit napjainkban a Virágfürdő 40-50 fős program szaunájában gyarapítok. Céljaim között szerepel a szaunamesteri tudásom bővítése és az elsajátított gyakorlatokkal és tapasztalattal versenyeken megmérettetni magam.


Specialitás:

Szaunaprogramok közül elsősorban klasszikus, illetve relax jellegű felöntéseket tartok, melyekhez szívesen használok citrusos, mentás, gyógynövényes... illatkeverékeket. Kiválasztásnál a legfontosabb, hogy a választott illat összhangban legyen a programmal és az általa közvetíteni kívánt élménnyel. Természetesen szívesen eleget teszek vendég szaunamesteri felkéréseknek is, a vendégek örömére és a saját tapasztalataim bővítésére.


A hely, ahol dolgozom:

Munkahelyemen nemrég került átadásra egy közel 500m2-es wellness világ, ahol a 3 finn szauna mellett infraszauna, gőzkabin, sószoba és Kneipp udvar is megtalálható.

A tökéletes kikapcsolódást a hidegvizes merülőmedence, dézsazuhanyok és a jégkásagép teszik teljessé. Szaunaprogramjaink szerdán, pénteken 17 órától, míg szombat, vasárnap 16 órától kezdődnek. Naponta általában 3 szaunaprogramot tartunk. Emellett igény esetén még szombaton 14 órakor és vasárnap 10 órakor van lehetőség szauna felöntésre. Szaunáink jelenleg fürdőruhában is használhatók, de törekszünk arra, hogy mihamarabb a fürdőruhamentes helyek közé tartozhassunk.


Mottóm:

Szívvel, lélekkel...


Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám: 0630 485-54-68

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:
Megjelent: 701 alkalommal
Tovább a kategóriában: « Pusztai Julianna