hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság – MESTER 4 - Improvizációs forduló

Kategória
Bajnokság
Dátum:
2019.03.23. 00:00 - 2019.03.24. 00:00
Helyszín:
Bükfürdő Thermal & Spa - Bük, A, 9740
Termál krt. 2, Magyarország

A forduló, ahol igazán számít a kreativitás, a rátermettség, a szakmabeliség! A versenyző szaunamestereknek csupán 2 órájuk lesz felkészülni szaunaprogramjukra, amelynek részleteit sorsolás alapján határozzuk meg. Minden induló szaunamester számára sorsolás útján döntjük el, milyen illattal, milyen zenére, milyen eszközzel varázsolhatja el a zsűriző közönséget! A forduló egyetlen fix kiegészítő eleme a törölköző, amely mellé azonban további legyezőtechnikai eszközt is társítunk.

Az újragondolt bajnokságról röviden:

A MESTER 4 alcímmel felruházott alapjaiban átformált bajnokság két napos fordulókból fog felépülni. Az első napon a szaunamesterek helyezéseit a résztvevő vendégek fogják eldönteni egy különleges szavazási módszer alapján, míg a második napon szakértő zsűri ítéletén múlnak a helyezések. A bajnokságon induló szaunamestereknek maguk dönthetik el, hogy melyik napon kívánnak részt venni. Dönthetnek úgy, hogy kizárólag a közönség szavazataiért versenyeznek vagy csak a szakértői zsűri előtt mutatják meg tehetségüket, de akár mindkét napra be lehet nyújtani a nevezéseket.

A forduló mindkét napját eredményhirdetés zárja, ahol az aznap legjobban szerepelt szaunamestereket díjakban részesítjük.

Az egyedi, szaunázó közösségünk igényei szerint kigondolt, szaunamesterek által kidolgozott MESTER 4 bajnokság részletes versenyszabályzatára a közeljövőben számíthattok.

 
 

Dátumok:

  • : 2019.03.23. 00:00 - 2019.03.24. 00:00

Powered by iCagenda