hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Harvia-Saunabau VII. Magyar Országos Szaunamester Bajnokság – MESTER 4 - SzaunaShow

Kategória
Bajnokság
Dátum:
2019. January 12. 00:00 - 2019. January 13. 00:00
Helyszín:
Hagymatikum Gyógyfürdő - Makó
Makovecz tér 6, Magyarország

A januári bajnokság forduló keretei között megőrizzük az eredeti MOSZB bajnokság hagyományát. A résztvevő szaunamesterek szabadon választhatják meg nem kizárólag a bemutatón használt illatokat, jelmezt és kiegészítőket, de magát a show témáját is!

Az újragondolt bajnokságról röviden:

A MESTER 4 alcímmel felruházott alapjaiban átformált bajnokság két napos fordulókból fog felépülni. Az első napon a szaunamesterek helyezéseit a résztvevő vendégek fogják eldönteni egy különleges szavazási módszer alapján, míg a második napon szakértő zsűri ítéletén múlnak a helyezések. A bajnokságon induló szaunamestereknek maguk dönthetik el, hogy melyik napon kívánnak részt venni. Dönthetnek úgy, hogy kizárólag a közönség szavazataiért versenyeznek vagy csak a szakértői zsűri előtt mutatják meg tehetségüket, de akár mindkét napra be lehet nyújtani a nevezéseket.

A forduló mindkét napját eredményhirdetés zárja, ahol az aznap legjobban szerepelt szaunamestereket díjakban részesítjük.

Az egyedi, szaunázó közösségünk igényei szerint kigondolt, szaunamesterek által kidolgozott MESTER 4 bajnokság részletes versenyszabályzatára a közeljövőben számíthattok.

 
 

Dátumok:

  • : 2019. January 12. 00:00 - 2019. January 13. 00:00

Powered by iCagenda