hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Igazi wellness paradicsomban valósul meg a szeptemberi szaunamester képzés!

2020.09.24. és 27-e között, Márfű meseszép szaunavilágában lesz lehetőségük a jelentkezőknek elsajátítaniuk a szaunamesterség alapjait! A leendő szaunamestereket Dankovits Zsuzsanna vezeti be a szakma rejtelmeibe, akivel nem rég interjút is készítettünk. Ezúttal Tomasovszky László, a Martfű Termál SPA igazgatója tisztelt meg bennünket írásával, mellyel bízunk benne, hogy sikerül átadni a létesítmény emelkedett hangulatát, amely fogadni fogja diákjainkat a szeptemberi képzésen!

Szaunamester képzés indul szeptemberben Martfűn! – jelentkezés a cikkben!

Új helyszínen, új szaunamester oktatóval indítjuk szeptemberi képzésünket! A képzés szeptember 24 és 27-e között valósul meg a Martfű Termál SPA meseszép szaunavilágában Dankovits Zsuzsanna szaunamester oktató közreműködésével. Jelentkezéshez egyszerűen töltsd ki a lap alján lévő regisztrációs űrlapot! Az alábbi sorokban Zsuzsannával készült interjúnkat olvashatjátok a szeptemberi képzéssel kapcsolatban!

Tartozz az ország legjobb Szaunamesterei közé!

Legyél Te is az egyik legjobb Szaunamester! Tartozz az ország legnépesebb Szaunamester táborához, tegyél szert biztos tudásra és szerezz be minden szükséges szaunás terméket kedvezőbb áron!

Aromaterápiás képzés a SzaunaClubnál!

A SzaunaClub képzése új irányba bővül, melynek képviselője az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesületének elnöke, Hollódi Gergely. Mit kell tudni alapjaiban a magyarországi aromaterápiáról nemzetközi viszonyokhoz hasonlítva és melyek az egyesület központi törekvései?

Ilyen vizsgázni a SzaunaClubnál

Tóth Ditkével folytatott interjúsorozatunk utolsó felvonásában Ditke a SzaunaClub képzését követő vizsga élményéről számolt be. Ezen felül pedig kíváncsiak voltunk, hogy oklevéllel a zsebében, mik a tervei a jövőre vonatkozóan? :-)

Milyen is a SzaunaClubnál tanulni?

Tóth Ditkével a SzaunaClubnál frissen végzett szaunamesterrel folytatott interjúsorozatunk előző részében Ditke szaunás múltjáról számolt be, illetve elmesélte, hogyan is történt, hogy a SzaunaClub még egy lelkes, tehetséges tanulóval gazdagodott. A folytatásban megtudhatod, mire számíthatsz, ha beiratkozol. :-)

Tóth Ditke beszámolója a SzaunaClub képzéséről

Az elmúlt időszakban hétről hétre követhettétek nyomon Szabó Zoltánnal készített interjúsorozatunkat, amelyben igyekeztük egy kicsit közelebbről bemutatni a SzaunaClub képzését. Hogy még színesebbé tegyük az összképet, ezúttal az érem másik oldaláról vizsgáltuk meg a leggyakrabban felmerülő kérdéseket: Tóth Ditke, frissen végzett szaunamester megtisztelt bennünket és elmesélte a SzaunaClubnál szerzett élményeit. :-)

Szaunamesterkedés – merre fejlődik a szakma?

Aki ült már szaunaprogramon, bizonyára megfogalmazódott már benne a gondolat, milyen tuti szakmáról is van szó – egész napos wellnessezés, ismerkedés, miközben a szaunázás az egészség számára is fokozottan jótékonyan hat. De vajon mennyire nehéz elhelyezkedni és hogyan lehet felmászni azon a bizonyos ranglétrán? Interjúsorozatunk következő részében Szabó Zoltán szaunamester saját múltján keresztül válaszolja meg a szakmával kapcsolatos általános kérdéseket.

Személyiségfejlődés – szaunamester bárkiből lehet?

Ahány ember, annyiféle személyiség, mindenkinek más és más adottságai és gyengeségei vannak. Interjúsorozatunk folytatásában Szabó Zoltán szaunamester oktatót arról kérdeztük, melyek azok a tulajdonságok, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy szaunamester lehessél.

Vendégből szaunamester?

Évek óta jársz szaunázni és mindig csodálattal tekintetted a szaunamesterek tevékenységét? Talán el sem hiszed, de nagyon sokan pontosan ugyanúgy, mint te magad, a közönség soraiban ültek mielőtt maguk is a forró levegő uraivá váltak! „Miből lesz a cserebogár”, avagy honnan indul a szaunamester pályafutás?

Hogyan válhatsz igazán jó szaunamesterré?

Vannak azok a tevékenységek, amelyeket ha otthon egymagad gyakorolsz, az az edzések rovására megy, hiszen oktató hiányban rosszul rögzül a mozdulat, amit aztán már nehéz korrigálni. Mi a helyzet a szaunamesterek esetében? Kell-e gyakorolni a képzésen túl is? Szabó Zoltán szaunamester oktató megadja erre is a választ!

A szaunamestereket sem kerüli el az innováció!

Szabó Zoltán szaunamester oktatásának egyik alapcélja, hogy a frissen végzett szaunameseterek bárhol, bármilyen közönség előtt helytálljanak. Interjúsorozatunk folytatásában megtudhatod, milyen újdonságokat ígér a SzaunaClub!