hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Kényeztető élmény ajándékba

Az ajándékba kapott élmények emlékeinket gazdagítják, amelyeket hosszú évekig szívünkben őrizhetünk. Ajándékozz névre szóló, pihentető élményt vagy hasznos hiteles alapokra felépített képzést szeretteidnek. Nézz körül aktuális, legnépszerűbb szolgáltatásaink között >>

Tudod már, hol töltöd a szilvesztert? Hoztunk egy tippet!

Te tudod már, hol töltöd az év legnagyobb buliját? Aki előrelátó, már most elkezdi szervezni a szilveszter estét. Ennek az eseménynek a szervezése ugyanis pont olyan, mint ha székfoglalót játszanál - ha az ember nem elég gyors, a helyek gyorsan megtelnek. A jó hír, hogy a SzaunaClub wellness részlege még nyitva áll az érdeklődők előtt - jelentkezz, ne maradj le a lehetőségről!

Aromaterápiás képzés a SzaunaClubnál!

A SzaunaClub képzése új irányba bővül, melynek képviselője az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesületének elnöke, Hollódi Gergely. Mit kell tudni alapjaiban a magyarországi aromaterápiáról nemzetközi viszonyokhoz hasonlítva és melyek az egyesület központi törekvései?

Mikulás nap a SzaunaClubnál! – Jegyek korlátozott számban!

Hamarosan itt a Mikulás, amelyet a SzaunaClubnál az eseményhez illően, de szaunás stílusban fogunk megünnepelni itt a Millennium wellness részlegünkben. De vajon mi lesz a puttonyban? :-) Sok-sok meglepetéssel, szeretettel várjuk a jelentkezőket!

Megnyitott a Szauna Kölyökklubunk!

Szeretnéd egészségesen, pihenéssel tölteni a hétvégédet, miközben a gyermeked is tanulhat valami újat? A hétvége a SzaunaClub wellness részlegében a gyermekes családoknak szól! Jelentkezz és töltődj fel wellness részlegünkben!

Hosszabbított nyitva tartás a Millenniumban?

Tudjuk jól, hogy nagyon sokan reggeltől estig dolgoznak, mikor pedig végre sikerül lezárni a napot, addigra nem sok idő marad a kikapcsolódásra. A SzaunaClubnál a későn végzőkre is gondoltunk!

Ilyen vizsgázni a SzaunaClubnál

Tóth Ditkével folytatott interjúsorozatunk utolsó felvonásában Ditke a SzaunaClub képzését követő vizsga élményéről számolt be. Ezen felül pedig kíváncsiak voltunk, hogy oklevéllel a zsebében, mik a tervei a jövőre vonatkozóan? :-)

Milyen is a SzaunaClubnál tanulni?

Tóth Ditkével a SzaunaClubnál frissen végzett szaunamesterrel folytatott interjúsorozatunk előző részében Ditke szaunás múltjáról számolt be, illetve elmesélte, hogyan is történt, hogy a SzaunaClub még egy lelkes, tehetséges tanulóval gazdagodott. A folytatásban megtudhatod, mire számíthatsz, ha beiratkozol. :-)

Tóth Ditke beszámolója a SzaunaClub képzéséről

Az elmúlt időszakban hétről hétre követhettétek nyomon Szabó Zoltánnal készített interjúsorozatunkat, amelyben igyekeztük egy kicsit közelebbről bemutatni a SzaunaClub képzését. Hogy még színesebbé tegyük az összképet, ezúttal az érem másik oldaláról vizsgáltuk meg a leggyakrabban felmerülő kérdéseket: Tóth Ditke, frissen végzett szaunamester megtisztelt bennünket és elmesélte a SzaunaClubnál szerzett élményeit. :-)

Naturista barát wellness részleg

Habár egyre több helyen teszik lehetővé, hogy egy-egy napot a naturisták igényeik szerint alakítanak a wellness központok, azonban még mindig sok helyen korlátokba ütköznek. Holott a természetes, ruha nélküli, (naturista) megjelenés számos melegebb éghajlatú vidéken teljesen hétköznapi.

Szaunaestek a SzaunaClubnál – vegyél részt vendégként vagy tartsd meg a saját bulidat!

Egy rohanós, fárasztó munkanap után bizonyára neked is jól esne egy kis relaxációval zárni a napot, amelyre nálunk, a budapesti Hunguest Hotel Millenniumban barátságos, vidám hangulatban adunk alkalmat. Érdemes nyomon követned meghirdetett eseményeinket mind honlapunkon, mind Facebook oldalunkon, hiszen napról napra újabb és újabb szaunamesterrel ismerkedhetsz meg!

Szaunamesterkedés – merre fejlődik a szakma?

Aki ült már szaunaprogramon, bizonyára megfogalmazódott már benne a gondolat, milyen tuti szakmáról is van szó – egész napos wellnessezés, ismerkedés, miközben a szaunázás az egészség számára is fokozottan jótékonyan hat. De vajon mennyire nehéz elhelyezkedni és hogyan lehet felmászni azon a bizonyos ranglétrán? Interjúsorozatunk következő részében Szabó Zoltán szaunamester saját múltján keresztül válaszolja meg a szakmával kapcsolatos általános kérdéseket.