hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Állj ki a sorból! – utazz a horvát tengerpartra sorban állás nélkül!

Akár több órával is meg tudja nyújtani az utazás idejét a Horvátországban működő autópálya díjfizető rendszer, amelynek kapuinál hosszú kocsisorok szoktak feltorlódni a körülményes fizetési módszer miatt. Főszezonban akár 8-10 kilométeres sorok is kialakulhatnak, amely bizony megduplázhatja az utazási időt. Mindezt elkerülheted a SzaunaClub bérelhető ENC készülékével! Hogyan?

Kényeztető élmény ajándékba

Az ajándékba kapott élmények emlékeinket gazdagítják, amelyeket hosszú évekig szívünkben őrizhetünk. Ajándékozz névre szóló, pihentető élményt vagy hasznos hiteles alapokra felépített képzést szeretteidnek. Nézz körül aktuális, legnépszerűbb szolgáltatásaink között!

Tudod már, hol töltöd a szilvesztert? Hoztunk egy tippet!

Te tudod már, hol töltöd az év legnagyobb buliját? Aki előrelátó, már most elkezdi szervezni a szilveszter estét. Ennek az eseménynek a szervezése ugyanis pont olyan, mint ha székfoglalót játszanál - ha az ember nem elég gyors, a helyek gyorsan megtelnek. A jó hír, hogy a SzaunaClub wellness részlege még nyitva áll az érdeklődők előtt - jelentkezz, ne maradj le a lehetőségről!

Mikulás nap a SzaunaClubnál! – Jegyek korlátozott számban!

Hamarosan itt a Mikulás, amelyet a SzaunaClubnál az eseményhez illően, de szaunás stílusban fogunk megünnepelni itt a Millennium wellness részlegünkben. De vajon mi lesz a puttonyban? :-) Sok-sok meglepetéssel, szeretettel várjuk a jelentkezőket!

Megnyitott a Szauna Kölyökklubunk!

Szeretnéd egészségesen, pihenéssel tölteni a hétvégédet, miközben a gyermeked is tanulhat valami újat? A hétvége a SzaunaClub wellness részlegében a gyermekes családoknak szól! Jelentkezz és töltődj fel wellness részlegünkben!

Hosszabbított nyitva tartás a Millenniumban?

Tudjuk jól, hogy nagyon sokan reggeltől estig dolgoznak, mikor pedig végre sikerül lezárni a napot, addigra nem sok idő marad a kikapcsolódásra. A SzaunaClubnál a későn végzőkre is gondoltunk!

Naturista barát wellness részleg

Habár egyre több helyen teszik lehetővé, hogy egy-egy napot a naturisták igényeik szerint alakítanak a wellness központok, azonban még mindig sok helyen korlátokba ütköznek. Holott a természetes, ruha nélküli, (naturista) megjelenés számos melegebb éghajlatú vidéken teljesen hétköznapi.

Szaunaestek a SzaunaClubnál – vegyél részt vendégként vagy tartsd meg a saját bulidat!

Egy rohanós, fárasztó munkanap után bizonyára neked is jól esne egy kis relaxációval zárni a napot, amelyre nálunk, a budapesti Hunguest Hotel Millenniumban barátságos, vidám hangulatban adunk alkalmat. Érdemes nyomon követned meghirdetett eseményeinket mind honlapunkon, mind Facebook oldalunkon, hiszen napról napra újabb és újabb szaunamesterrel ismerkedhetsz meg!

Romantikus randevú a SzaunaClubnál

Szeretnéd megajándékozni kedvesedet valami igazán különlegessel? Lepd meg egy randevúval wellness részlegünkben!

Elvállaltad a lánybúcsú szervezését? Esetleg a te esküvőd közeleg?

Lánybúcsút szervezni nagyobb kihívás, mint azt elsőre gondolnád. Egy dolog, hogy az időpontokat nehéz összeegyeztetni és mindenki mást szeretne, de ma már az időjárás is összekuszálhatja a terveket, hiszen egyik nap még derült az ég, másnap pedig már viharok tombolnak. Hagyjátok magatok mögött a gondokat, a stresszt – búcsúztassátok a menyasszonyt a wellness részlegünkben! :-)

Ezért érdemes az esti koncert előtt szaunázni!

Jakuzzi, szauna, masszázs, végül egy kis alapozás. Ez lenne a tökéletes receptje annak, hogy felfrissülve indulhasson a parti. Amit azonban kevesebben tudnak, hogy a szauna melege azon túl, hogy jót tesz a lelkednek, a partikra jellemző fülsüketítő zenének káros hatásaitól is megvédhet.

Lepd meg alkalmazottaidat valami igazán különlegessel

A céges rendezvények, csapatépítő programok elengedhetetlenek bármilyen vállalkozásról is legyen szó. Ezek a alkalmak nem csak azt teszik lehetővé, hogy más oldalról is megismerjék egymást a kollégák, de a közös élmények hozzásegítenek a munkahelyi feszültségek feloldásához, kiszakítanak a szürke hétköznapokból. Wellness részlegünk tökéletes helyszínül szolgálhat kisebb létszámú cégek vagy céges csoportok számára!

Páratlan lehetőség frissen végzett szaunamestereknek!

Még meg sem száradt az szaunamester okleveleden a pecsét, de máris belecsapnál a közepébe? Nálunk barátságos hangulatban építheted ki saját klubbodat!

Családi napok a SzaunaClubnál!

Programlehetőséget keresel, ahol amellett, hogy jól érzitek magatokat, gyermeked is tanulhat valami újat? Gyertek el családi napunkra, ahol többek között megismerkedhettek a szaunamesterség alapjaival!