hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Szaunaestek a SzaunaClubnál – vegyél részt vendégként vagy tartsd meg a saját bulidat!

Egy rohanós, fárasztó munkanap után bizonyára neked is jól esne egy kis relaxációval zárni a napot, amelyre nálunk, a budapesti Hunguest Hotel Millenniumban barátságos, vidám hangulatban adunk alkalmat. Érdemes nyomon követned meghirdetett eseményeinket mind honlapunkon, mind Facebook oldalunkon, hiszen napról napra újabb és újabb szaunamesterrel ismerkedhetsz meg!

A felbukkanó eseményekre érdemes minél előbb lecsapni, hiszen a helyek hamar megtelnek. Az esti programokra átlagosan 10 fő erejéig van lehetőség csatlakozni, ahol a szaunázás élményén túl, más wellness lehetőségek is várnak rád. A felöntések között pezsgőfürdővel koronázhatod a napot, illetve a pihenőszobánk is rendelkezésedre áll.

Minden héten más-más szaunamester?

Leplezetlen célunk, hogy a tapasztaltabb szaunamesterek estéi mellett a frissen végzett mesterek lehetőségeinek palettáját is szélesítsük. Így a SzaunaClub wellness részlegét bármelyik szaunamester kibérelheti és korlátok nélkül érvényesítheti szakmai tudását – a befektetett energia pedig könnyedén megtérül!

Éppen ezért az esemény után érdeklődőknek hétről hétre változatosabbnál változatosabb programokon való részvételre nyílik lehetősége – hiszen, mint ahogy számos cikkünkben említettük, ahány szaunamester annyiféle program! :-)

Az esemény költségeinek szabását ebből kifolyólag csak a programok meghirdetésekor tudjuk előre vetíteni, amelyet a esemény rendezője, maga a szaunamester szab meg. Az árban azonban minden esetben benne van a pezsgőfürdő használatának lehetősége, illetve a korlátlan vízfogyasztás.

Kibérelnéd a SzaunaClub wellness részlegét? Szeretnél részt venni valamelyik eseményen?

További információkért bátran keress fel bennünket a 0630/194-2643-as telefonszámon! 

További lehetőségek a SzaunaClub wellness részlegében:

 1111 2  3
4 5 7

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés: