hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Naturista barát wellness részleg

Habár egyre több helyen teszik lehetővé, hogy egy-egy napot a naturisták igényeik szerint alakítanak a wellness központok, azonban még mindig sok helyen korlátokba ütköznek. Holott a természetes, ruha nélküli, (naturista) megjelenés számos melegebb éghajlatú vidéken teljesen hétköznapi.

Utazzunk kicsit vissza az időben

Az első öltözékeket azért húzták magukra az emberek, hogy vastag bunda hiányában megóvják magukat a cudar időjárástól. Majd a különböző viseletek kultúránként eltérő irányba fejlődtek, azonban ekkorra számtalan helyen az általános/hétköznapi öltözet már nem a test megóvásáról szólt.

A naturisták alapnézete, hogy a testünket nem kell szégyellni és céljuk, hogy közelebb kerüljenek a természethez. A naturisták szokásait sokan nem értik meg, holott ők maguk is elítélik azokat, akik a helyzettel visszaélve erkölcstelenül viselkednek.

A naturisták igyekeznek harmóniába kerülni a természettel, éppen ezért jellemzően környezettudatosak.

Sokan úgy gondolják, hogy nem higiénikus meztelenül részt venni rendezvényeken, wellness programokon. Holott a naturistáknak külön etikettjük van erre vonatkozóan: egy naturista strandon aligha lehet látni olyat, akinél nincsen törölköző, amelyet mindenhova magával visz, leülés előtt pedig maga alá teríti.

A szauna részlegen is nehéz a textilmentesség megkövetelése, pedig egészségügyi indokoltsága van, a naturisták még korlátoltabb lehetőségek között élvezhetik a wellness élményt.

A SzaunaClub  wellness részlege lehetőséget nyújt a naturisták részére is

A teljes, zavartalan kikapcsolódásra mindenkinek megadjuk az alkalmat! Budapest szívében, a Népligettől alig 5 perc sétára barátságos wellness részlegünk szaunázás, kellemes, melegvízű pezsgőfürdős programokkal, masszázs lehetőséggel fogad minden érdeklődőt!


További információkért bátran keress fel bennünket a 0630/194-2643-as telefonszámon! 

További lehetőségek a SzaunaClub wellness részlegében:

 1111 2  3
4 5 7

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés: