hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Hosszabbított nyitva tartás a Millenniumban?

Tudjuk jól, hogy nagyon sokan reggeltől estig dolgoznak, mikor pedig végre sikerül lezárni a napot, addigra nem sok idő marad a kikapcsolódásra. A SzaunaClubnál a későn végzőkre is gondoltunk!

A SzaunaClub wellness részlegét, ha nincsen verseny vagy rendezvény, akkor 19:00-kor általában bezárjuk. Szeretnénk azoknak is megadni a lehetőséget a szaunázásra, akik estig benn vannak a munkahelyen. Hiszen egy hosszú, fáradtságos nap után talán semmi nem eshet jobban, mint egy relaxációs wellness program szaunázással, masszázzsal, jacuzzival egybekötve.

Hozd el még három barátodat és azokon a napokon, amikor előre jelzitek, meghosszabbítjuk nyitva tartásunkat és egészen 10 óráig, páratlan hangulatban élvezhetitek a SzaunaClub wellness világát!

A foglaláshoz nem kell mást tenned, mint Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) legalább két nappal az adott időpont előtt jelezni, melyik nap szeretnétek jönni, mi pedig előre felkészülten várunk benneteket szeretettel! :-) 

 szaunamillennium

További lehetőségek a SzaunaClubnál!

További információkért bátran keress fel bennünket a 0630/194-2643-as telefonszámon! 

További lehetőségek a SzaunaClub wellness részlegében:

 1111 2  3
4 5 7

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés: