hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Megnyitott a Szauna Kölyökklubunk!

Szeretnéd egészségesen, pihenéssel tölteni a hétvégédet, miközben a gyermeked is tanulhat valami újat? A hétvége a SzaunaClub wellness részlegében a gyermekes családoknak szól! Jelentkezz és töltődj fel wellness részlegünkben!

A magyarországi wellness lehetőségek egyre bővülnek, azonban egyelőre igen kevés helyen érhetők el kifejezetten gyermekek részére szóló szaunás programok, főleg ily közel Budapest szívéhez. A gyermekek szaunáztatása már egészen kis kortól kezdve megengedett!, azonban megfelelő szakértelem kell hozzá, hogy valóban kellemesen, egészségesen valósuljon meg a szaunás program.

Egészen 5 éves kortól szeretettel várjuk a gyermekeket és szüleiket, a következő időpontokban az alábbi kedvezményes bevezető árakkal:

Korosztály

Szombat
(15:00-18:00)

Vasárnap
(15:00-18:00)

5-10 év közöttiek

1500 Ft/fő

10-15 év közöttiek

2000 Ft/fő

Helyszín: Budapest VIII kerület Üllői u 94-98 Hunguest Hotel Millennium wellness részleg! 0630/194 2643

A wellness részlegünk méretét tekintve három család kényelmes kikapcsolódására alkalmas, a részvétel pedig regisztrációhoz kötött, amelyet a 0630/194 2643-as telefonszámon tehetsz meg.

Milyen programokkal várjuk a családokat?

A kicsik kétszer alacsonyabb hőmérsékleten tartott hétperces felöntésen vehetnek részt, míg a felnőttek a jakuzziban élvezhetik a pezsgő víz hatását, ahonnan teljes a rálátás a szauna kabinra.

A felnőttek háromszor negyedórán keresztül élvezhetik a forró levegő varázsát, míg a gyermekek a jakuzziból nézhetik projektoron eléjük vetített mesét; illetve egyéb kreatív készségfejlesztő szabadidős programokon vehetnek részt.

A szauna teljesen fürdőruha mentes

A SzaunaClubnál nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges szaunázásra, így mind a felnőttek, mind a gyermekek számára kötelező a fürdőruha mentesség – lepedőbe, szauna szoknyába takarózva lehet belépni a kabinba.

A jakuzzi a jelenlévő családok között egyhangú megállapodás alapján dől el, hogy textilmentes legyen-e a nap folyamán.

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés: