hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Mikulás nap a SzaunaClubnál! – Jegyek korlátozott számban!

Hamarosan itt a Mikulás, amelyet a SzaunaClubnál az eseményhez illően, de szaunás stílusban fogunk megünnepelni itt a Millennium wellness részlegünkben. De vajon mi lesz a puttonyban? :-) Sok-sok meglepetéssel, szeretettel várjuk a jelentkezőket!

Az alacsonyabb hőmérsékleten zajló mesés szauna programok mellett itt lesz nálunk Rudolf, a rénszarvas, rengeteg gyümölcs, és aki szeretne, csillámtetoválást is csináltathat magának! :-)

Finland Santa Brand2

A december 6-ai Millenniumi Mikulás Napra 5-től 12 éves korig várjuk a gyermekeket, ahol a mesés szaunaprogramokon a kicsik játékosan sajátíthatják el a higiénikus szaunázás alapjait. A programok közötti szünetben a gyerekek a jakuzzi medencéből kivetítőről élvezhetik az eléjük vetített rajzfilmet.

Ez idő alatt a felnőttek számára a medence térben felállított székekben kényelmes helyet tudunk biztosítani.

A fokozott érdeklődés tekintetében aznap 14:00 órától kezdőden három két órás csoportokban várjuk Vendégeinket itt, Budapesten, a Hunguest Hotel Millennium wellness részlegében.

A részvételhez előzetes regisztráció szükséges, amelyet a következő linken egy egyszerű űrlap kitöltésével valósíthatsz meg:

Mikulás szauna party