hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Tudod már, hol töltöd a szilvesztert? Hoztunk egy tippet!

Te tudod már, hol töltöd az év legnagyobb buliját? Aki előrelátó, már most elkezdi szervezni a szilveszter estét. Ennek az eseménynek a szervezése ugyanis pont olyan, mint ha székfoglalót játszanál - ha az ember nem elég gyors, a helyek gyorsan megtelnek. A jó hír, hogy a SzaunaClub wellness részlege még nyitva áll az érdeklődők előtt - jelentkezz, ne maradj le a lehetőségről!

Meg fordult már valaha a fejedben milyen jó lenne átszaunázni magad a jövő évbe? Most itt az alkalom! A SzaunaClub wellness részlegében, amely a Hunguest Hotel Millenniumban, az Üllői út 94-98. szám alatt található, szilveszter alkalmából igazi wellness partit rendezünk!

hirdetés szilveszter

A buli a szaunás programok, illetve a jakuzzis kikapcsolódás köré fonódik, de természetesen lesz zene, tánc kifulladásig, sütemények, gyümölcsök, virsli és pezsgős koccintás is! Várjuk jelentkezésedet! :-)

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés: