hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Szaunamester képzés indul szeptemberben Martfűn! – jelentkezés a cikkben!

Új helyszínen, új szaunamester oktatóval indítjuk szeptemberi képzésünket! A képzés szeptember 24 és 27-e között valósul meg a Martfű Termál SPA meseszép szaunavilágában Dankovits Zsuzsanna szaunamester oktató közreműködésével. Jelentkezéshez egyszerűen töltsd ki a lap alján lévő regisztrációs űrlapot! Az alábbi sorokban Zsuzsannával készült interjúnkat olvashatjátok a szeptemberi képzéssel kapcsolatban!

Hogyan indult Szaunamester pályafutásod?

„Hét éve szaunáztatok szaunamesterként. Annak idején Barabás Lívia csoportjában végeztem, aki ezt követően ment ki Kanadába, így tudása legjavát adta át nekünk. Líviát egy nagyon profi szaunamester nőnek tartom, aki akkor biztos tudással alapozta meg szaunamester pályám alakulását. Azóta 3 Szaunamester Bajnokságon is részt vettem, amelyből egyszer Balmazújvárosban második lettem, Debrecenben pedig megnyertem a női kategóriát.

Hogyan jött az ötlet, hogy szaunamester oktató legyél?

„Angoltanárként 13-14 éve dolgozom, rengeteg diákom van – szeretek tanítani! Széles tapasztalatom van, hiszen óvodákban, állami intézetekben, istkolákban, gimnáziumokban és nyelvstúdiókban is tanítok. Szaunás programjaimon időről időre felmerült a Vendégek részéről a kérdés, mikor és hol fogok képzést tartani. Tehát igazából vendégágon indult el az érdeklődés, ha pedig Ők szeretnék, akkor miért ne!

Biztosan a pedagógus vénám is közrejátszik ebben – úgy vélem, van érzékem az emberekhez, könnyedén átadom azt, amit csinálok. Ezúttal szeretném továbbadni mindazt a szépet, hasznosat és jót, amit hét évvel ezelőtt én kaptam Livitől és amit az évek során megtapasztalhattam szaunamesterként.”

martfu szaunamester kepzes 2020 2

Mi az, amit a legjobban szeretsz a szakmádban?

Hogy örömöt adhatok a Vendégeknek és cserébe sok-sok mosolyt kapok vissza. Számomra felbecsülhetetlen értéket jelent, hogy a Vendégek örömmel távoznak a programok után.”

Beszéljünk egy picit a képzésről - miért pont Martfűn lesz a képzés?

„Szeretnénk a jelentkezőknek a közép-kelet magyarországi régióban is lehetőget biztosítani, hogy viszonylag kevés utazással egy remek helyen válhassanak hivatalosan is szaunamesterré. Nyugat-Magyarországon, illetve a Balaton körüli részen a SzaunaClub képzései elérhetőek, ezért egy olyan területet választottunk, amely amellett, hogy hozzám (Tolna megyéhez) viszonylag közel van, magas az érdeklődés a leendő szaunamesterek részéről. 

A Martfű Termál SPA egyébként szemetgyönyörködtető, nagyon szép! A szaunák meseszépek, tágas pihenőrész áll rendelkezésre – ideális egy képzés lebonyolításához. A finnszauna abszolút alkalmas arra, hogy a mesterek kényelmesen bemutathassanak benne egykezes és kétkezes technikákat, kis- és nagy törölközővel egyaránt. Egyébként a vizsga is itt lesz, a szeptember 24-27-i képzés utáni hétvégén!

martfu szaunamester kepzes 2020

A fürdőnél közvetelnül meg is lehet szállni, sőt a képzés idejére akár kedvezményes szállást is biztosítanak a szaunamestereknek, melyről részletesen később nyújtunk tájékoztatást! Étkezés akár a hotelben, így az elméleti és gyakolrati blokkok közti energiabevitel is helyben megoldható!”

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés:

Jelentkezési lapAmennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:
Virgácsmester képzés: