hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Milyen is a SzaunaClubnál tanulni?

Tóth Ditkével a SzaunaClubnál frissen végzett szaunamesterrel folytatott interjúsorozatunk előző részében Ditke szaunás múltjáról számolt be, illetve elmesélte, hogyan is történt, hogy a SzaunaClub még egy lelkes, tehetséges tanulóval gazdagodott. A folytatásban megtudhatod, mire számíthatsz, ha beiratkozol. :-)

21015534 1817906341557775 694197454 nSok-sok okosság, olvasmányosan

Bármilyen képzésről is van szó, az elméleti részek elengedhetetlenek ahhoz, hogy az ember pontosan megértse a gyakorlatokat – a tananyag e része mindig nehezebb, azonban sok múlik azon, hogyan van megfogalmazva az elsajátítandó szöveg…

„Mikor kinyomtattam magamnak a tananyagot, akkor sokkolt az elméleti anyag mennyisége. Rég ültem iskolapadban, nehezen vettem rá magam arra, hogy leüljek tanulni. De az anyagnak sok olyan része van, ami annyira olvasmányos, hogy magától beleszállt a fejembe.

Emellett Zoli és Isti számtalan videót mutatott, vagy saját példát, megtörtént helyzetet mesélt nekünk. Így a példákon keresztül lényegesen könnyebben ment az anyag memorizálása.

A kizáró okokat, betegségeket viszont kő keményen be kellett magolni, hiszen nagy felelősséggel jár a mesterségünk.”

 

A szorgalom hosszútávon kifizetődő – azonban nem árt óvatosnak lenni!

Volt olyan feladat, amit nehezebben oldottál meg? Ha igen, az oktatás végére sikerült leküzdened ezt az akadályt?

„Akadály? A hátráltató tényező mindig kihívás számomra, nem akadály. :-) Viszont életemben először találkoztam a „szaunamásnappal”. A szaunamásnap olyan, mint az alkohol okozta másnap. A szervezetem ásványi anyag és vízháztartása kicsit felborult, hiszen kilencen voltunk növendékek.

Volt olyan nap, hogy mindenki 2 felöntést tartott és amire csak lehetett, arra beültem, hiszen mások programjából is sokat lehet tanulni. Másnapra felpüffedt a szemem, fájt a fejem és kóvályogtam, mint egy Bolygó Hollandi. Na, ezt hívják szaunamásnapnak! A második hétvégére már rutinosan vitaminokkal felvértezve indultam neki.”

Egyensúlyban érezted az elméleti és a gyakorlati részeket?

Szerintem így volt jó, ahogy volt.

 

A szaunázás lényege

A fő lényeg mindig az, hogy az ember jól érezze magát – testben és lélekben egyaránt! A szaunamesterség egy igen összetett szakma – szeretni lehet a szauna nyújtotta pozitív egészségügyi hatásai miatt, az illatok miatt, a hangok miatt, amiatt, hogy segít egy kicsit magad mögött hagyni a problémákat. De legfőképp azért, mert sok-sok jó emberrel ismerkedhetsz meg, akikkel fokozott hangulatban élvezhetitek a szauna adta lehetőségeket.

„A SzaunaClub képzésén kilencen voltunk tanulók, mindenki hozta a saját „gyagyáját”! Ha azt mondom, hogy az olajos só keverésekor Despacito-t dúdolgattuk, akkor nagyjából sejtheted, hogy jó volt a hangulat és egy szuper csapat verődött össze.


 

Minden képzés sarkalatos pontja: a vizsga!>>

 

Jelentkezz képzésünkre most!Amennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható:

Jelentkezési lapAmennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható: