hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Aromaterápiás képzés a SzaunaClubnál!

A SzaunaClub képzése új irányba bővül, melynek képviselője az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesületének elnöke, Hollódi Gergely. Mit kell tudni alapjaiban a magyarországi aromaterápiáról nemzetközi viszonyokhoz hasonlítva és melyek az egyesület központi törekvései?

Az aromaterápia ereje kiemelkedően pozitív, megfelelő szakmai háttértudással használata önmagában megállja a helyét a terápiás gyógykezelések lehetőségei között. Bár Magyarországon az aromaterápiás kezelések még gyerekcipőben járnak, egyre nagyobb elismerés kövezi útját. Külföldön, hasonlóképpen a szaunázáshoz, már most óriási jelentőséget nyilvánítanak neki. Angliában például amennyiben a kezelőorvosnak megfelelő képesítése van hozzá, használhatja az aromaterápia tudományát a gyógykezelésben, főképpen sokkos állapotok enyhítésére - hiszen egy szelíd, ugyanakkor hatékony gyógymódról beszélünk.

Az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesületének célja

Maga az egyesület 2015-ben alapult alapvetően információszolgáltatás céljából. Fő küldetése, hogy minél nagyobb elismerést kovácsoljon a szakmának oktatásokon, ismeretterjesztő projekteken keresztül. Emellett pedig szorosabb kapcsolatot szeretne kiépíteni a magyar terapeuták és a szolgáltatást, termékeket igénybevevők között. Végül hosszú távú tervei között természetesen szerepel, hogy egy hasonló jól megérdemelt elismerést kapjon a szakma, mint Angliában és az aromaterápiát a hagyományos gyógyászatban is alkalmazzák.

aroma

Mely tünetek esetén alkalmazható az aromaterápia és mit lehet tudni a workshopról?

Ahogy azt már említettem, az aromaterápia önmagában megállja a helyét a terápiás gyakorlatok között. Maga a szakma a természetgyógyászat egyik ágához, az gyógynövény ismerethez tartozik. Aki ebben az ágban szeretne dolgozni, annak a gyógynövény ismeretet kell elsajátítania.

Maga Gergely és az egyesület is a test-lélek-szellem hármasát, a holisztikus aromaterápiát képviseli. Az aromaterápiával ugyanis egyszerre tölthető fel test és lélek.

Megfelelő alapismeretek nélkül maga az aromaterápia, hasonlóan a többi terápiához, veszélyeket is hordozhat magában. Nehéz eligazodni az interneten fellelhető cikkek tengerében, ahol sokszor ütik egymást az alapvető információk.

Az aromaterápia maximálisan megállja a helyét a stressz, pszichés gondok és pánikbetegségek kezelésében, de akár gyulladáscsökkentésre, fertőzésekre, bőr- és egyéb szervi bajok esetén is pozitív eredmény érhető el. De egyébként nem muszáj stresszesnek vagy éppen betegnek lenni ahhoz, hogy előnyeit élvezhesse az ember – a gondolatok kitisztítására, a kreativitás fokozására is kitűnően alkalmazható.

Örömmel jelenthetjük be, hogy az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesületével való együttműködési megállapodás jegyében a SzaunaClub januártól két napos workshopokon keresztül vállalja, hogy az érdeklődőket bevezeti az aromaterápia szaunázáshoz kötődő rejtelmeibe. A workshop levezetését és a tudás átadását maga az egyesület elnöke, Hollódi Gergely vállalja, amelyre kedvezményes, bevezető áron már lehet jelentkezni.

Regisztrálni a SzaunaClub Programok menüpontja alatt van lehetőség, ahol két - egy hétköznapi és egy hétvégi - programot hírdettünk meg. A képzés teljeskörű tájékoztatójához és a regisztrációs laphoz kattints a következő linkek valamelyikére:

Hétvégi képzés regisztrációs lapja
(Január 27-28)

Hétköznapi képzés regisztrációs lapja
(Január 16-17.) 

Az aromaterápia tökéletes kiegészítője a masszázsnak!

Az aromaterápiát ugyanis a masszőrök is beleépíthetik szolgáltatásaikba – maga Gergely is alapvetően masszőrként tevékenykedik. A masszázs ugyancsak a testi fájdalmak, a lelki problémák enyhítésére alkalmas – egy megfelelő illattal kiegészítve hatása felerősíthető, így tökéletes párost alkotva.

Felkeltettük az érdeklődésedet? Jelentkezz!

Jelentkezési lapAmennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható: