hírlevél

telefon: +36 70 779 8309 e-

Végre indulnak a 2021-es Szaunamester képzések! - Jelentkezz Te is Tótfalusi Roland Szaunamester képzésére!

Már lehet jelentkezni Tótfalusi Roland Szaunamester képzésére! Roland a West Wind Sauna Team alapítója, a SzaunaClub szaunamester oktatója, valamint a Stílus és Technika szauna ventilláció trénere is egyben. Az alábbi sorokban Roland írását olvashatjátok a képzés tervezett részleteiről, valamint a jelentkezési információkról.

Interjú Nagy Máriával frissen végzett szaunamesterrel

Nagy Mária mindössze néhány hónapja „vette kezébe a törölközőt”. Azóta elvégezte szaunamester képzésünket, komplett vendégkört alakított ki és benevezett az idei Magyar Országos Szaunamester Bajnokságra is. Hogyan hozta meg ezeket a döntéseket, hogy lehet, hogy ilyen gyorsan lép egyről a kettőre, milyen meglátásai vannak a szakmáról, hogy érezte magát a képzésen? Az alábbi sorokban Máriával folytatott interjús beszélgetésünket olvashatjátok!

Interjú Tarján Gergellyel, aki frissen végzett szaunamesterként nevezett az idei Bajnokságra!

Tarján Gergely több, mint 16 év után döntött úgy, hogy mindazt a sok jót, amit eddig Vendégként kapott a Szaunamesterek részéről, Ő is szeretné továbbadni. Szeptemberi martfűi képzésünkön tett sikeres vizsgájával úgy gondoljuk máris megtette az első lépést céljai megvalósításához! Sőt, nevét a hamarosan megrendezésre kerülő Magyar Országos Szaunamester Bajnokság regisztrált versenyzői között is megtaláljuk! Az alábbi sorokban Gergővel készült interjúnkat olvashatjátok, melyben részletesen mesél szaunás élményeiről, szaunamester pályafutásának indulásáról, céljairól!

Interjú Farkas Mártával, frissen végzett szaunamesterrel, az idei MOSZB egyik versenyzőjével

2020.09.24. és 09.27-e között Dankovits Zsuzsanna Szaunamester oktató vezetésével Szaunamester képzést tartottunk Mártfűn. Farkas Márta egyike annak a három frissen végzett, tehetséges Szaunamesternek, akinek a nevét alig néhány héttel az oklevél átadását követően hivatalosan is közzétettük a Magyar Országos Szaunamester Bajnokság regisztrált versenyzői között! A következő sorokban Mártival készített interjúnkat olvashatjátok a képzésen szerzett tapasztalatairól, élményeiről és az ilyen lendületesen induló szaunamesteri pályafutásának jövőbeli céljairól!

Újabb nyolc szaunamesternek nyújthattuk át az oklevelet Martfűn! – interjú Dankovits Zsuzsanna szaunamester oktatóval

Idén először rendeztünk Martfűn szaunamester képzést, mely 2020.09.24. és 27-e között valósult meg a Martfű Termál SPA wellness világában Dankovits Zsuzsanna szaunamester oktató vezetésével, aki örömmel számolt be a négy napos képzésről. Az alábbi sorokban Zsuzsannával készült interjúnkat olvashatjátok, melyből kicsit közelibb képet kaphattok, hogyan is néz ki egy szaunamester képzés a SzaunaClubnál!

Igazi wellness paradicsomban valósul meg a szeptemberi szaunamester képzés!

2020.09.24. és 27-e között, Mártfű meseszép szaunavilágában lesz lehetőségük a jelentkezőknek elsajátítaniuk a szaunamesterség alapjait! A leendő szaunamestereket Dankovits Zsuzsanna vezeti be a szakma rejtelmeibe, akivel nem rég interjút is készítettünk. Ezúttal Tomasovszky László, a Martfű Termál SPA igazgatója tisztelt meg bennünket írásával, mellyel bízunk benne, hogy sikerül átadni a létesítmény emelkedett hangulatát, amely fogadni fogja diákjainkat a szeptemberi képzésen!

Szaunamester képzés indul szeptemberben Martfűn! – jelentkezés a cikkben!

Új helyszínen, új szaunamester oktatóval indítjuk szeptemberi képzésünket! A képzés szeptember 24 és 27-e között valósul meg a Martfű Termál SPA meseszép szaunavilágában Dankovits Zsuzsanna szaunamester oktató közreműködésével. Jelentkezéshez egyszerűen töltsd ki a lap alján lévő regisztrációs űrlapot! Az alábbi sorokban Zsuzsannával készült interjúnkat olvashatjátok a szeptemberi képzéssel kapcsolatban!

Tartozz az ország legjobb Szaunamesterei közé!

Legyél Te is az egyik legjobb Szaunamester! Tartozz az ország legnépesebb Szaunamester táborához, tegyél szert biztos tudásra és szerezz be minden szükséges szaunás terméket kedvezőbb áron!

Képzési feltételek

A Magyar Wellness és Szauna Klub Kft. - SzaunaClub által szervezett képzések részvételi feltételei:

Szaunamester képzés

Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00310-2011

Magyarország egyik legsikeresebb modulrendszerű Szaunamester képzése.

10 ok, hogy nálunk tanulj

Viszonylag kevesen foglalkoznak Magyarországon szaunamesterek képzésével. Minőségben és az átadott ismeretek tekintetében jelentős eltérések mutatkoznak, érdemes hát körülnézni mielött befizeted a tanfolyam díját.Miért válaszd a SzaunaClub-ot? Milyen refenciákkal rendelkezünk? Nézzük mik lehetnek talán a legfontosabb kérdések tanfolyam kiválasztása előtt.

Aromaterápiás képzés a SzaunaClubnál!

A SzaunaClub képzése új irányba bővül, melynek képviselője az Aromaterapeuták Magyarországi Egyesületének elnöke, Hollódi Gergely. Mit kell tudni alapjaiban a magyarországi aromaterápiáról nemzetközi viszonyokhoz hasonlítva és melyek az egyesület központi törekvései?

Ilyen vizsgázni a SzaunaClubnál

Tóth Ditkével folytatott interjúsorozatunk utolsó felvonásában Ditke a SzaunaClub képzését követő vizsga élményéről számolt be. Ezen felül pedig kíváncsiak voltunk, hogy oklevéllel a zsebében, mik a tervei a jövőre vonatkozóan? :-)

Milyen is a SzaunaClubnál tanulni?

Tóth Ditkével a SzaunaClubnál frissen végzett szaunamesterrel folytatott interjúsorozatunk előző részében Ditke szaunás múltjáról számolt be, illetve elmesélte, hogyan is történt, hogy a SzaunaClub még egy lelkes, tehetséges tanulóval gazdagodott. A folytatásban megtudhatod, mire számíthatsz, ha beiratkozol. :-)

Tóth Ditke beszámolója a SzaunaClub képzéséről

Az elmúlt időszakban hétről hétre követhettétek nyomon Szabó Zoltánnal készített interjúsorozatunkat, amelyben igyekeztük egy kicsit közelebbről bemutatni a SzaunaClub képzését. Hogy még színesebbé tegyük az összképet, ezúttal az érem másik oldaláról vizsgáltuk meg a leggyakrabban felmerülő kérdéseket: Tóth Ditke, frissen végzett szaunamester megtisztelt bennünket és elmesélte a SzaunaClubnál szerzett élményeit. :-)

Szaunamesterkedés – merre fejlődik a szakma?

Aki ült már szaunaprogramon, bizonyára megfogalmazódott már benne a gondolat, milyen tuti szakmáról is van szó – egész napos wellnessezés, ismerkedés, miközben a szaunázás az egészség számára is fokozottan jótékonyan hat. De vajon mennyire nehéz elhelyezkedni és hogyan lehet felmászni azon a bizonyos ranglétrán? Interjúsorozatunk következő részében Szabó Zoltán szaunamester saját múltján keresztül válaszolja meg a szakmával kapcsolatos általános kérdéseket.

Személyiségfejlődés – szaunamester bárkiből lehet?

Ahány ember, annyiféle személyiség, mindenkinek más és más adottságai és gyengeségei vannak. Interjúsorozatunk folytatásában Szabó Zoltán szaunamester oktatót arról kérdeztük, melyek azok a tulajdonságok, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy szaunamester lehessél.

Vendégből szaunamester?

Évek óta jársz szaunázni és mindig csodálattal tekintetted a szaunamesterek tevékenységét? Talán el sem hiszed, de nagyon sokan pontosan ugyanúgy, mint te magad, a közönség soraiban ültek mielőtt maguk is a forró levegő uraivá váltak! „Miből lesz a cserebogár”, avagy honnan indul a szaunamester pályafutás?

Hogyan válhatsz igazán jó szaunamesterré?

Vannak azok a tevékenységek, amelyeket ha otthon egymagad gyakorolsz, az az edzések rovására megy, hiszen oktató hiányban rosszul rögzül a mozdulat, amit aztán már nehéz korrigálni. Mi a helyzet a szaunamesterek esetében? Kell-e gyakorolni a képzésen túl is? Szabó Zoltán szaunamester oktató megadja erre is a választ!

A szaunamestereket sem kerüli el az innováció!

Szabó Zoltán szaunamester oktatásának egyik alapcélja, hogy a frissen végzett szaunameseterek bárhol, bármilyen közönség előtt helytálljanak. Interjúsorozatunk folytatásában megtudhatod, milyen újdonságokat ígér a SzaunaClub!

A szaunamester képzésről – Gyorstalpaló? Korántsem!

Sokan nem tudják elképzelni, hogyan is zajlik a SzaunaClubnál a szaumanester oktatás, mire számíthat az, aki belevág. Következő cikksorozatunkban Szabó Zoltán szaunamester oktató segítségével nyújtunk betekintést a képzés azon pontjaiba, amit mindeddig homály fedett.

A szaunamesterség elsajátítása – interjúsorozatunk második része

Végh Tímeával, Baráth Péterrel és Szabó Zoltánnal folytatott interjúsorozatunk első felében a szakma kihívásairól kérdeztük a mestereket. Már is itt a következő rész, amelyben megtudhatjátok, hogyan is lehet valaki igazi szaunamester! Ha a cikk olvasása közben kedvet kapsz rá, hogy kipróbáld magad a szakmában, a cikk végén megtalálod a mesterek elérhetőségeit – keresd fel őket bátran! :-)

A szaunamesterek élete – Interjú a szakma igazi mestereivel!

Végh Tímeával, Baráth Péterrel és Szabó Zoltánnal folytatott interjúsorozatunk első részében a szaunamesterség nyújtotta élményekről, kihívásairól és lehetőségeiről beszélgettünk. Az interjúalanyok, akik egyébként a szakmájuk művelésén felül oktatást is biztosítanak az érdeklődők számára, bepillantást engedtek mindennapi életükbe.

Miért jó szaunamesternek lenni?

A szaunamestereknek a szauna olyan, mint a zenészek számára a színpad. Belépsz a kabinba, majd mielőtt bármit is mondanál, már minden szem hirtelen rád szegeződött – hiszen érzik, te valamiben más vagy, valami különlegeset tartogatsz számukra.

Jelentkezési lapAmennyiben érdeklődsz képzéseink után kérjük jelentkezz és rövid időn belül felvesszük veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06 70 7798309 telefonszámon!

A jelentkezési lap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel!

Név:
Telefonszám:
-
E-mail:
Szaunameszer képzés helyszíne, akár több is választható: